Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domcziks

ARTROSKOPIA KOLANA

Polecane posty

Gość domcziks

Cześć :) Jestem po artroskopii kolana (sierpień br), mam nawracające przemieszczenie rzepki, niestety zabieg nie pomógł, zastrzyk z kwasu hialuronowego (listopad br) również, czy jest jeszcze jakiś sposób, aby wyleczyć do końca kolano i wrócić do pełnej sprawności ruchowej? Po zastrzyku niby jest lepiej, ale podczas dłuższych, bardziej intensywnych ćwiczeniach fizycznych, odczuwam ból. Miał ktoś coś podobnego, co robić?

Gość gryzelda3
Jestem po zerwaniu więzadła krzyżowego przedniego i uszkodzenie łękotek, co blokowało mi staw kolanowy :( :( masakra! Miałam resekcję łękotki. Uszkodzenie kolana to straszna rzecz, mam wrażenie że leczenie tego jest mozolne i potrzeba pokładów cierpliwości. Teraz jeszcze chodzę na rehabilitację żeby wrócić „do siebie”. Dobrze że mój rehabilitant z Fizjokliniki jest mega sympatyczny i jak tam chodzę na ćwiczenia to zawsze jest wesoło i przy okazji mogę oderwać się od problemów dnia codziennego :) A tobie kochana, co lekarze mówią? Masz jakieś zalecenia? RTG, USG robione? Może ten ból wynika z tego, że jeszcze za wcześnie na zbyt intensywne ćwiczenia ?

Gość Krzychuul
Ja też mam problem z rzepką i czekam na artroskopię - mam mieć wykonaną na nfz za pół roku i mam nadzieję że w moim przypadku pomoże, ale do tego czasu muszę jakoś funkcjonować. Póki co chodzę na rehabilitację do Profemedu, fachowi rehabilitanci - udzielili mi dobrych rad jak wytrzymać te kilka miesięcy. Po operacji na pewno do nich wrócę.

Gość gość
Przestańcie się reklamować

Gość gość
Ja bym spróbowała skonsultować się z doktorem Jędrzejem Kosmowskim. Kiedyś pracował ze sportowcami, więc jak nikt inny powinien Cię zrozumieć. :) Przyjmuje w Poznaniu.

Gość gość
Dr Kosmowski znalazł darmową powierzchnie reklamową?