Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

użalania się nad sobą cdn...

Polecane posty

Gość nie chce mi się
his infernal majesty dziś nie sądzę by ci się spodobało, spróbuj zresztą jak chcesz, nie umrzesz od tego:classic_cool: ps. ale kogoś kłuje, że z tobą rozmawiam... kto to może być?:classic_cool:

Gość nie chce mi się
To ja też spadam, rób screeny bezkręgowy frajerku;)

Gość gość
W tamtym topie też z nią gadałeś czy dorabiasz ideologie? Ide spać ciulu. Naciesz sie spokojem

Nie ma rady - trzeba spiąć tyłek i wziąć się w garść! :) Pokaż innym, że jesteś silna, pracuj nad charakterem, dąż do celów. Nie ma co użałać się, tylko wziąć sprawy we własne ręce. 1 - ha! Ja w domu nawet w wieku 13 lat słyszałam na każdym kroku, że jestem gruba, brzydka i w ogóle do niczego się nie nadaję. A teraz co? Studiuję psychologię i nieźle mi idzie. 2 - Dzieci jak to dzieci - będą się buntować. Mam w tym doświadczenie, bo pilnując ich czasami nawet 24 h na dobę nauczyłam się dużo. Przede wszystkim trzeba być stanowczym i pewnym siebie. Jeśli dzieci to zobaczą, na pewno nie będą takie wygadane. 3 - No cóż, z pracą jest gorzej, ale i tak nie warto się załamywać, tylko cały czas szukać, szukać i jeszcze raz SZUKAĆ! 4 - Znajome uczucie :D Ja tam się wagą nie przejmowałam i nie przejmuję, no chyba że byłabym naprawdę gruba, wtedy zaczęłabym się martwić. Nie załamuj się, bądź silna i niezależna. Życzę ci wszystkiego co najlepsze, oby u ciebie wszystko się ustabilizowało!

Gość nie chce mi się
his infernal majesty dziś Skoro tak twierdzisz:D

Nessa Laime_dziękuje :) no ja spadam bo juto jadę do urzędu pracy_trzymajcie kciuki żeby dali mi jakąs robotę! mogę nawet kostkę brukową układać :) a jak nic nie będą dla mnie mieli to będę błagać na kolanach o robote nawet za 600zł

Gość nie chce mi się
his infernal majesty wczoraj jakoś przeoczyłem ten wpis... Jedyną osobą z tego forum która dostanie moje zdjęcia, a może nawet będzie miała zaszczyt zobaczyć mnie na żywo jest Studziak:classic_cool:

Gość mun na pastwisku
Niebywały zaszczyt to dla miej mun

Gość zmaza nocna
widać jak skur/wysyn ze wiekszosc gosci to jedna osoba xd to forum jest chore