Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepsze studia dzienne czy zaoczne??

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam studia zaoczne na poziomie licencjata. Zamierzam teraz wybrać się na studia mgr ale w trybie dziennym. Czy to ma sens czy lepsze są zaoczne??

Gość gość
Pytam bo zawsze mówicie ze na zaocznych to jest banal i że to śmiech a nie studia dlatego mam zamiar isc na dzienne 2 stopnia. Czy to ma sens??

Gość gość
Czy przyszły pracodawca lepiej patrzy później na takie studia?? Dodam że doświadczenie zawodowe nabyłam na studiach zaocznych na licencjacie

Gość megitka858585
to zalezy czy wolisz imprezowac czy pracowac??

Gość gość
Zawsze psioczycie na zaoczne bo mówicie ze sa gorsze dlatego chce isc na dzienne

Gość gość
Jak masz stacjonarną pracę 5 dni w tygodniu to oczywiście zaoczne, jak zamierzasz siedzieć od pn-pt na tylku i nic nie robic- to idz na dziennie, przynajmniej bezpłatne. W CV nie piszesz, w jakim trybie skonczylam studia, tylko jaki wydział i kierunek ;/

Gość gość
skonczylas*

Gość gość
W cv zawsze pisze się jakie studia się sknczyło tz w jakim trybie. Czyli co teraz jednak mówicie ze zaoczne lepsze??

Gość gość
Nigdy w zyciu sie tego nie pisze, a jak ktoś pisze to nikt nie zwraca na to uwagi- pracowałam jako rekruter w agencji pracy i jak ktoś pisał, że skończył studia dzienne (i to z caps lockiem czasami :D:D:D), to był śmiech na sali- zwłaszcza w porównaniu z "zaoczniakami" z 5 letnim doświadczeniem zawodowym, choćby na stanowisku sprzedawcy, kelnera itp.

Gość gość
No to juz nie wiem. Zawsze wszyscy gardzą zaocznymi studiami a teraz sie okazuje ze to lepsze studia???

Gość gość
Nie wiem kto gardzi...Studiowałam dziennie (jeszcze jednolite studia magisterskie- 5 letnie) i nigdy nie gardzilam zaocznymi, zwlaszcza, że program, wykladowcy tacy sami, więc jaka różnica?

Gość gość
no własnie dla mnie też żadna różnica ale jednak chciałabym troche postudiowac :) a nie tylko uczyc sie wiec pojde na dzienne