Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzni a uderzenie z liscia.

Polecane posty

Gość gość

Jesli facet uderzy swoją kobiete to wiele osob sie bulwersuje.A jak ojciec uderzy corke -to cos innego ? Przecież to to samo jest... Na czym polega roznica? Czy facet bijacy corke np. z liscia tez traci honor i godnosc?

Są sytuacje, kiedy nikt nie jest w stanie się powstrzymać. Jeżeli kobieta długo i dotkliwie prowokuje mężczyznę, to może on uderzyć. Trzeba się tego spodziewać. Jeżeli kobieta rzuca się na faceta do bicia, to też się musi liczyć ze dostanie. Każdy ma swoje granice.

Gość gość
Nawet gdy corka powie do ojca obrazliwe slowo, to tez ma jej liscia dac ?

Gość gość
no wlasnie. i nad tym sie zastanawiam cale zycie :D

Gość gość
Wiesz jak chowal stary ojciec synow z serialu Dom? Tak zeby nik przez nich nieplakal. Jak nawet dorosly zrobil cos czego ociec nienauczyl to pas na d**e i dorosly chop sie niepostawil. Wiedzial co to szacunek . Ojciec w pysk ci dal bo pewnie mial zaco a zes kobita to wstydzil sie ci baty na gola zyc dac. Wam guwniarom /rzo juz czlkiem odbija. S********j szmato ,ja bym cie zdomu wyrzu il .

Gość gość
nie, mnie ojciec pajacu nie uderzyl!! pytam sie orientacyjnie,dziadzie :/ zal mi cie...........

Gość gość
Mloda suka jestes aja dzad z k*****i ktore ojciec maz czy chlopak w morde leje niezadaje sie tak wiec mozesz psa z kraja w jaja e men powinen ci w piste krowi kolek z pastwiska wsadzdzic pyskata szmatko w itd masz wąty ? To do lekarza skornego idz bo syfilizm mozg ci zrzea niewieszco dobre co zle.:-) sucz obrzydliwa. Powachaj se palec to choroba