Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból kregoslupa przy oddychaniu, Pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam mam 20 lat, od 3 dni mam ból kregoslupa przy glebokim wdechu :((( tydzien temu mialam grype a teraz wyleczylam i to sie stalo :( nie wiem co robic lekarz powiedzial rodzinny ze mam brac srodki przecibolowe i przepisal ketonal ale przeciez nie moge ciagle go brac, czy ktos mial podobnie?

Gość gość
nic nie dzwigalam, nie przemeczalam sie wiec napewno nie od tego a mnie boli rozpiera :(((

Gość gość
jaki rak co Ty piszesz nie strasz mnie :(

Gość gość
nigdy nie palilam tez papierosow ani nic nie bralam

Gość gość
moze idz do innego lekarza bol przy oddychaniu moze byc spowodowany zapaleniem pluc, chorowalas na grype wiec moze rozwinelo sie zapalenie pluc.

Gość gość
chorowalam na grype i zapalenie gardla i bralam antybiotyk azimycin a on chyba tez jest na zapalenie oskrzeli czy pluc

Gość gość
tak, moze i tez jest ale ja w ciagu miesiaca bralam az dwa rozne antybiotyki bo jeden pomogl tylko troche, i nadal mialam kaszel bole w obrebie klatki piersiowej. na szczescie tylko 4 tygodnie i przeszlo, a wiem ze niektorzy med´cza sie kilka tygodni z zapaleniem pluc i zmieniaja pare razy antybiotyki. zapalenie pluc to nie przelewki, mnie chceli do szpitala wyslac.

Gość gość
ale jakie sa objawy zapalenia pluc? to czemu lekarz przepisal mi tylko lek przeciwbolowy? :( mam isc jeszcze raz do lekarza?

Gość gość
tak idz jeszcze raz. Niech dobrze cie zbada. uwaza sie ze przy zapaleniu pluc, moze wystapic wysoka, bardzo wysoka goraczka, ale ja wiem tez ze mozna przechodzic zapalenie pluc bezobjawowo. do tego kaszel, bol w klatce piersiowej przy oddychaniu, czasem trudnosci w oddychaniu.

Gość gość
bo ja mialam jutro isc do pracy a w weekend na studia na zajecia bo mialam 5 dni zwolnienia i sie skonczylo

Gość gość
wogole boje sie antybiotykow bo po tym azimycin mialam wymioty i biegunke ora szmery w uszach;///

Gość gość
no to nie idz, zapalenie pluc moze byc wynikiem grypy czy zapalenia ucha, tak bylo w moim przypadku. na zapalenie pluc mozna sie przekrecic. wiec zycze duzo zdrowia i aby ten bol w plecach byl tylko wynikiem kaszlu.

Gość gość
Nie jestem zwolennikiem maskowania problemów za pomocą leków przeciwbólowych, antybiotyki to też już ostateczność. Ja polecam, zrobić badania kompleksowe, wzbogacić dietę i spróbować akupunktury. Mnie też dokuczał kręgosłup, parę zabiegów u doktor Łączkowskiej i jestem jak nowa.