Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnak

Czy to moga byc objawy ciazy ?

Polecane posty

Gość goscinnak

Witam. Od paru dni mam mdlosci, rowzniez jestem strasznie senna, czasami pobolewa mnie dol brzucha, bole glowy(codziennie jakos od 14) , straszny brak apetytu (tak tez mialam przy poprzedniej ciazy i straszne chudne jak wtedy) . Do @ jeszcze jakies 2 tygodnie.. ostatnia mialam od 24-28 listopada ale to bylo bardzo slabe krwawienie. Pomozcie.

Gość gość
Taaaa do okresu jeszcze 2 tygodnie to masz właśnie owulacje i co jak ci pomoc. ? Zapłodnienic cie strzykawka? Niektóre z was na tym forum to naprawdę zwykle pustaki

Gość gość
Jaka ciążą skoro do miesiaczki masz 2 tygodnie??? Owulacje możesz miec co najwyżej a nie objawy ciazowe

Gość gość
mysle ze zrob test a nie rozmyslasz. rozmyslajac sama sie nakrecasz co powodowac moze urojone problemy ktore opisujesz. objawy moga byc takie jak piszesz aczkolwiek mysle ze za wczesnie..nooo alboooo zaciazylas juz wczesniej, przeciez zdarza sie ze kobieta ciezarna krwawi do 3 m-ca..

Gość gość
Skoro ostatnia miesiączka była taka skąpa to może to wcale nie była miesiączka tylko implanyacja? Zrób test :)