Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny facet

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłyśmy niedawno z koleżankami w Bieszczadach i spotkałyśmy tam pewnego, starszego od nas chłopaka. Z racji, że jego znajomi w końcu nie przyjechali, przyłączył się do nas i tak razem sobie wędrowaliśmy. Polubiłyśmy go niemal od razu - taki przyjacielski, otwarty, ciepły gość, że aż miło się na serduchu zrobiło, że są jeszcze tacy ludzie. Troszczył się o nas jak o młodsze siostry, przyniósł każdej śniadanie do łóżka, a co ważne, żadnej z nas nie kokietował, tylko normalnie z nami rozmawiał. Bardzo nas to w nim ujęło, a mnie w szczególności. Strasznie mi się spodobał i po powrocie z gór zaczęliśmy się spotykać (nasze miasta ze sobą sąsiadują). Jest to póki co kontakt czysto koleżeński, co na pewno samo w sobie jest czymś wartościowym, ale nie ukrywam, że myślę o nim także nieco inaczej (on o tym nie wie). Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Mianowicie chodzi o to, że poznałam jego znajomych i okazuje się, że trzyma się głównie z kobietami. Co ciekawe, wygląda na to, że z każdą z nich łączą go co najwyżej relacje koleżeńskie. Jest więc takim męskim rodzynkiem w babskiej paczce i sprawia wrażenie kogoś, kto lepiej dogaduje się z kobietami niż facetami. Nie spotkałam jeszcze kogoś takiego i tak się zastanawiam, czy w ogóle byłaby szansa zbliżyć się do niego jako kobieta...

Gość gość
Sama jesteś dziwna. Facet widać ma dystans do kobiet i słusznie.

Gość gość
strasznie niudolny prymitywny bełkot

Gość gość
to BSA?

Gość gość
Nie zauważyłam, żeby interesował się facetami. Widać właśnie, że podobają mu się kobiety, ale też ich nie podrywa w żaden sposób.

Gość gość
Dlaczego prymitywny?

Gość gość
Fascynujące. Koniecznie napisz o tym w pamiętniczku.

Gość franciszek ghnj
dziwactwo j****e

Gość gość
I po co ta złośliwość?

Gość gość
kobiety zawsze garną się do pedałuf pedau na pewno nie zgwauci

Gość franciszek gnhj
katoliczki