Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest być lubianym? Jakie trzeba mieć cechy?

Polecane posty

Gość gość
Tak się zastanawiam, bo za c***ja nie jestem.

Gość gość
Ja jestem lubiana. - znam swoją wartość -szanuję drugiego człowieka - w drugim człowieku widzę wady i zalety ale mówię tylko o jego za letach, jeśli mam coś do kogoś to rozmawiam w cztery oczy -jestem ciekawa świata i nie mam uprzedzeń -Lubię się śmiać i żartować -NIGDY nie proszę się o bycie zaakceptowaną

Gość gość
Spełniam powyższe punkty. Mimo wszystko ludzie nie darzą mnie sympatią.

Gość gość
Może jesteś wyniosły?

Gość gość
Nie jestem.

Ciekawa osobowość. Cóż, możesz być miły itd. ale jeśli nie masz nic do "powiedzenia", "dania od siebie" to niestety ale nie zostaniesz doceniony. Dlatego osoby nieśmiałe (nie potrafiące pokazać kim naprawdę są) mają przekichane. To takie przyklady. Na to czy ktoś Cie lubi czy nie składa się milion rzeczy. Żart, błyskotliwość, charyzma, inteligencja, wiara w siebie itd.

Gość gość
Co do trzeciego postu, ludzie bywają za głupi, żeby to zauważyć.

Gość gość
musisz zrozumieć kim tak naprawdę jesteś i czy kochasz ludzi, na których ci zależy, aby cie lubili. jeśli nie masz odpowiednich cech to jedyne co ci pozostaje to je nabyć i dopasować sie do grupy, a w międzyczasie milczeć i nie dawać o sobie znać, w tym znaczeniu, zeby pozostac jak najbardziej niewiadomą dla innych. oczywiście ktoś bystry, zaintereswany bedzie wiedział, jesli jestes niemiły, tępy.. ale kazdy doceni twoją skrytość, świadomość negatywnych cech i chęć ukrywania ich. trzeba jednak uważać, aby nie popaść w neurotyzm w wyniku udawania kogoś, kim sie nie jest, poza tym dla wielu ludzi zazwyczaj tepych o niskiej zdolności adaptacji coś takiego jest nie do pomyślenia, ale zauważ, że w ten sposób działą świat i bez tego człowiek nie mógłby spełnić swoich marzeń. zapomnij o 'jestem kim jestem' oraz 'tego kwiata jest pół świata' kazdy, kto potrafił wyprzeć się samego siebie, wiedząc, ze jest złym, nielubianym człowiekiem, jest dla mnie kimś wartościowym

Gość gość
fajnie ujęte najważniejsze treści.

Gość gość
wystarczy mieć kasę a kolegów będziesz miał od groma ;D

Gość gość
jaka jest roznica miedzy falszywa sympatia a prawdziwa? nie wiesz? zapytaj dowolnego polityka

Gość gość
Udają, że mnie lubią.