Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny test

Polecane posty

Gość gość

co to moze oznaczac zrobilam test moze zbyt wczesnie ale zrobilam:) pokazała sie słabsza rozowa kreska ale nie w tym miejscu co powinna tylko na samym koncu testu...dodam ze to pink test płytkowy,,,mial ktos tak?

Gość gość
po tygodniu powtorz intensywnosc kreski wyyeebie ci oczy

Gość gość
ja nie pisze tu po to zeby mnie ktos pocieszyl i napisal ze na 100 jestem w ciazy tylko pytam o sam przypadek, a takie idiotyczne odpowiedzi jak twoje sa nie na miejscu chyba pomylilas forum tu raczej powinny byc w miare powazne osoby

Gość gość
to ze czegos nie rozumiesz nie oznacza ze masz to negowac jesli sie z tym dobrze czujesz - prosze cie uprzejmie chcesz wywod naukowy? rowniez prosze cie uprzejmie - stezenie hormonow po tygodniu jest znacznie wieksze co wplywa na intensywnosc obrazka a teraz niespodzianka: zyczenia swiateczne dogaduj sie z progenitura lepiej niz z ludzmi na kafe wyjdzie ci na zdrowie

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Pisze tam ze kreska nie jest w tym miejscu co byc powinna tylko na koncu testu przy samym plastiku

Gość gość
znasz proces produkcyjny tych testow?

Gość gość
nie znam nie produkuje ich

Gość gość
ja tez nie ale na zdrowy chlopski rozum nalezaloby przyjac ze ta wkladka do moczu zostala wklejona krzywo stopka: czem kriwiej tem krasiwiej

Gość gość
dobrze to jak wytłumaczysz to ze pasek testowy świeci sie na biało i nie jest zabarwiony? a na koncu testu jest różowa kreska...no cyba ze wkleili dwa

Gość gość
jest ktoś kto miał podobny przypadek?

Gość gość
Wklej zdjecie to stwierdzimy.Ale i tak uwazam ze to bez sensu.Taki test kosztuje niespelna 10zl wiec dlaczego poprostu nie zrobisz innego skoro ten wydaje sie wadliwy?

Gość gość
powtorze go za 2 dni bo i tak porwałam sie za wczesnie ale poprostu dziwi mnie kreska w tym miejscu