Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę mieć brzydkiego dziecka :(

Polecane posty

Gość gość
Z ładnych ludzi ładne dzieci.

Gość gość
Ja nie jestem super atrakcyjna ale mam pewne atuty . Nie mam szczuplych bardo nog ale za to zgrabne jak mowia . Oczy mam dosc orginalne bo szaro niebiesko zielone i wlosy naturalne kasztanowe .ale mi sie nie podobaja i farbuje . Zwracam uwage na siebie usmiechem i mam cos w oczach co ludzie widza od razu po 1 spojrzeniu . Jak chodzi lam do szkoly bylam blondynka wlosy wyplowilay .. teraz jestem w ciazy boje sie ze dziecko bedziie podobne do ojca niskie i grubawe a oczy nie wiem jakie moze miec bo byly ma zielone a ja mam miks..olka

Gość gość
To ja olka ojciec dziecka jest niski ma krotkie nogi niesmytryczne do ciala i czarne wlosy

Gość gość
To ja od drugiej ciazy.Ta z zaburzeniami odzywiania.Dziekuje dziewczynie co napisala pode mna za mile slowa.Mam nadzieje ze uda mi sie wszczepic corce zdrowy styl zycia i odzywiania ktorego sama wciaz sie ucze i ze uda sie jej uniknac koszmaru ktory ja przechodzilam. A osoba ktora nazwala mnie glupia dziunia?Wcale taka nie jestem i nigdy nie bylam.Poprostu w okresie dojzewania mialam spora nadwage(nie wiadomo z czyjej winy bo wszyscy w rodzinie sa szczupli)i to przez nia wpadlam w kolowrot tych chorob.Dlatego normalne jest ze martwie sie o to czy corka bedzie szczupla bo to daje mniejsza szanse na zaburzenia odzywiania w wieku nastoletnim.

Gość gość
rzadko mozna spotkac naprawde ladne dziecko. zazwszczyaj sa brzydkie lub przecietne. pracuje w przedszkolu i w grupie moze 1 lub 2 osoby zachwycaja, reszta wzbudza obojetnosc.

Gość gość
nie ma brzydkich ludzi, sa tylko niezadbani

Gość gość
ja tez nie chce brzydala urodzic, boje sie ze nie bede takiego maszkarona umiala kochac :(

Gość gość
Najważniejsze to jest mieć duże poczucie własnej wartości. Jeżeli samemu uważasz, że jesteś fajny to z nadwagą i bez ucha będziesz dla innych atrakcyjny. Jeżeli dziecko zostanie wychowane na zakompleksioną osobę to mimo powalającej urody i tak będzie czuło się brzydkie. Rolą rodziców jest, by tak je wychować by nie czuło się gorsze, nawet jeżeli spostrzega swoje niedoskonałości. Jak patrzę na te wszystkie celebrytki za wszelką cenę próbujące zatrzymać czas, to myślę sobie, że to wychodzą kompleksy i brak samoakceptacji.

Gość gość
"Z ładnych ludzi ładne dzieci" A Bruce Willis i Demi Moore ???

Gość gość
A ja znam malzenstwo gdzie brzydka ona brzydki on i to naprawde brzydcy,a dzieci maja jak malowane,dwie corki juz dorosle sa i wierzcie mi najladniejsze dziewczyny na naszym osiedlu.Chlopak ma chyba 16 lat i tez widac ze przystojniak z niego bedzie.Nie wiem po kim oni tacy ladni,moze po krewnych jakis dalszych.

Gość gość
Albo po prawdziwym tatusiu haha ! W Polsce od 2 do 5% dzieci pon 18 lat to kukułki. Potem ludzie się dziwią że jakieś niepodobne .

Gość gość
ty egoistyczna suko, ja bym sie wstydzil, ze mam taka matke, i zyczylbym sobie, zeby zmarla podczas porodu

Gość gość
Pieprzysz bez sensu ale urodzi sie na 95% brzydkie mamy w gazecie jedna strone dla noworodkow i co drugie to brzydsze jest :/ dobrze ze polowa z nich sie wyrobi w krotkim czasie