Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on chce mnie tylko przelecieć?

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe, że facet spotyka się ze mną co tydzień na kawę, kino, jest przy tym zawsze mił, kulturlany, napomina coś o tym, że wazne jest aby być dla kogos wyjątkowym \choc tylko raz tak powiedział\ a jednak chce tylko seksu? Sygnały ostrzegawcze były takie, że klepnął mnie po tyłku tak po trzech dwóćh miesiącach znajmości, a póżniej {minęło wiecej czasu] zasugerował, że mogę sie połozyć na jego kanapie, a wpadłam na herbatę. Niby dżentelmen ale jednak te aluzje są. Czy facet moze czekać tak długo i udawać zainteresowanego związkiem tylko po to by kobiete przelecieć? wiem, jestem dziwna i na moim miejscu pewnie już każda by mu zaufała no bo taki czarujący i przyjacielski.

Gość gość
a Ty kotku nie chcesz mu dać?

Gość gość
Za żadne skarby nie chcę być materacem, czy jakimś jednorazowym trofeum. Nie wiem czy mogę mu ufać, ogólnie trudno ufać facetom.

Gość gość
serio nie wiem co mam o tym mysleć, nie mam wielkiego doświadczenia z płcia męską, zawsze trzymałam się od nich z daleka a to jest jeden z niewielu których dopuściłam troche bliżej

Gość gość
jak blisko go dopuściłaś? było macanko=Ty jego po wacku on Ciebie po cyckach i po pupie?

Gość gość
Nie zaproponował ci jeszcze zwiazku? :D Tak, chce cię tylko przelecieć.

Gość gość
Pokazywał Ci kotku gołego siusiaka?

Gość gość
pytam normalnych. aha i jeszcze doddam, że znamy sie juz pół roku, jakby chciał tylko jednego to by dawno mnie olał skoro tego nie dostał, prawda?

Gość gość
O zwiazku nic nie mówi, więc raczej oczekuje seksu bez zobowiazań.

Gość gość
powiedz mu że robisz loda za 50 zł

Gość gość
Nie, oni potrafią i rok lazic za kobieta żeby popuscila tylko szpary. Powiem ci ze te aluzje są obrzydliwe.

Gość gość 777
Skoro spotykacie się już 6 miesięcy. To raczej nie zależy mu tylko na seksie. Chociaż różnie z tym bywa. Czasem facet tak długo zdobywa zaufanie u kobiety aż ta mu ulegnie. A potem znika.

Gość gość
to znaczy ja ten jego tekst odebrałam jako żart, to klepnięcie też wynikło z żartu a nie że tak po prostu mnie klepnął jak kobyłę, ogólnie to on jest bardzo kulturalny i powtarza,ze nei lubi ludzi którzy nie znaja sie na żartach :P ale potem i tak przeprosił za to klepnięcie

Gość gość
jeśli facet pol roku czeka na seks to chyba jest impotentem , uważam za norme seks po miesiacu

Gość gość
To nic nie znaczy, za mną lazi żonaty juz półtora roku, wiadomo czego chce

Gość gość
a jak nie ma po miesiącu to idziesz do innej?

Gość gość
Fakt aluzje są niesmaczne do takiej zwykłej znajomej

Gość gość
gość 11.16 nie miałem jeszcze takiej nienormalnej która kazala by mi czekac dluzej niż miesiąc. Jeśli jej zależy to liczy się również z moimi potrzebami. A nie przybiera sobie jakiś głupot.