Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robotnicy to głupki

Polecane posty

Gość gość

.....

Gość gość
Inteligenci,to dopiero głupki!.Zresztą autor rzeczywiście musi być coś nie teges, skoro zakłada taki durny temat. On świadczy o Tobie.

Gość gość
Z resztą przygłupie

Gość gość
Ojjj ale robotnicy to duzy sektor pracownikow,sprecyzuj madry czlowieku?

Gość gość
A ja myslalam,ze ten tytul przysluguje fryzjerkom:D

Gość gość
Zgadzam się. W większości to tłoki, ćwoki i tłumoki. Zazwyczaj mają problemy z rozumieniem prostych pojęć, typu: idź, stój, zadzwoń, posłuchaj...... :D

Gość kiki

Dziewczyny odrazu mowie ze nie chwale sie ani nic w tym stylu tylko co to moze znaczyc mieszkam kolo budowy i jeden z panow robotnikow jak mnie zobaczyl (nie poraz pierwszy) zzaokna to otworzyl okno i sie oparl i to okno(znaczy sie polozyl) i usmiechajac sie do mnie cos mi tam powiedzial alnie nie zrozumilam i wychylal sie tak ze omal nie spadl... a kolejna sytulacja to ten sam tez zaczal do mnie delikatnie machac i gosciu jak ja sie obrozilam tylem to otworzyl okno i sie rowniez wychylal a jak osoba mi towarzyszaca go zobaczyla to odrazu sie schowal a pozniej jak ja sie obrocilam to bawil sie w jakies podchody czyli jak sie popatrzylam to sie schowal i znowu wychylil i tak ze 2 razy dziewczyny co to moze znaczyc... Albo jak bylam na ogrodzie to rowniez ten sam przygladal mi sie 10min bez ustanku..