Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się wam podobna tekst mojej piosenki

Polecane posty

Gość gość

W przyszłości chciałbym zostać raperem. Moimi idiolami som peja, chada, ostry a z zagaranicznych jaram się czarnymi raperami. Rap jest moją zajawką odkond skończyłem 8 lat, na dzielni u nas na kasetach się słuchało rapu z kumplami. Oto samplowy tekst kawałka którego niedlugo nagram: Tytuł: "Dzielnica, koks i wóda" (Yoł yoł to jest bit, to jest czas) Kiedy ty mała biegałaś do nocnika, Ja bity układałem do rymu chochlika, Chlastałem weną po ulicy, Teraz jestem pro raper, świat z zazdrości kwiczy, Matka cię nie kocha hejterze, Ignorują cię trzej pastrze, Wódka ci została i koksu kieliszek, Z ryja wyglądasz jak bazyliszek, Czekałem jako dziecko ulicy, Aż skurczy dostaniesz macicy, Wtem oto się pojawię pośród wielu, ALe z milionem w portfelu, Mówili że mam nasrane we głowie, TERAZ JESTEM RAPER, KTÓRY PRAWDE POWIE, Liczy się hajs, d***** i zdrowie, Jak cię boli dupa, wezwij pogotowie, Ty i ten blacharz, murzyn i czekolada, To uliczny rap, nie pedalska ballada, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx I jak się podoba pierwsza zwrotka? Kurde jak wena mnie złapie to mam taką zajwakę że nic tylko pisze rymy a później takie fajne rap zwroty powstają. Yoł, opinie wskazane.

Gość gość
Nie bede tego czytac, ani oceniac. Nie znosze rapu.

Gość gość
masz kubek w groszki?

Gość gość
rap to jedyna prawdziwa muza nie jakies pedalskie muzyczki tylko ostra solufka na gołe klaty dla prawidzych menzczyzn