Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bòl w pachwinie prawej w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 18 tc wczoraj w nocy zaczelo mnie bolec w pachwinie po prawej stronie .. bol byl mocny ale jakos zasnelam po kilku godzinach wstalam ranonbylo ok teraz znow mnie boli w tym samym boku nie mam ani zadnej wydzieliny krwistej ani nie leci mi zadna woda ale sie martwie troche

Gość gość
Ja jestem w połowie 7 miesiąca i Mi się też parę razy coś takiego zdarzyło i też po prawej stronie jednak przeszło i dawno mnie tam nie bolało..jak poczytasz w necie to różnie piszą na ten temat a że to normalne a że możlwie że się łożysko odkleja..ale nie wiem ile w tym prawdy..bo niektórzy lubią wyolbrzymiać wszystko.,w każdym bądz razie ja miałam to samo i pamietam że nieraz aż mi na całą nogę promieniowało..ale przeszło i nic złego się z malenstwem nie działo.. jeśli masz możliwość skontaktowania się z lekarzem to zadzwon do niego i zapytaj..wtedy bedziesz spokojniejsza..bo w moim przypadku pobolało i przestało a wiesz w ciaży zawsze lubi gdzieś zakłuć albo zaboleć..taki jej urok

Gość gość
Heheh u mnie sie nie dzwoni do lekarza

Spokojnie ;) Ból w pachwinach w ciąży - to coś naturalnego. U mnie taki ból zaczął się w 20 tc i minął tuż po porodzie.

Gość gość
Ale taki bol ze nie mogles chodzic?

Gość gość
Taki ze nie moglas przejsc kawalek..