Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z byłym...

Polecane posty

Gość gość

zakładam ten wątek głównie dlatego, że potrzebuję dostać porządnego kopa w tyłek, dlatego nie oszczędzajcie komentarzy, pod warunkiem, że będą szczere. mój związek trwał rok, po 3 miesiącach spotykania się z moim (już teraz) byłym, dowiedziałam się, że sypiał ze swoją "przyjaciółką" przez cały okres naszej znajomości. poczułam się okropnie, jednak wybaczyłam (głupia ja), nie wdawając się w szczegóły, po prostu ruszyliśmy do przodu. mój facet nie potrafił skupiać się tylko na mnie, przestał mnie zdradzać (mam nadzieję), ale non stop flirtował z innymi kobietami, wiem, że z jedną się spotkał, chociaż do niczego między nimi nie doszło. pękłam i zerwałam. jednak po ciężkich dwóch tygodniach rozpaczy, spotkaliśmy się i zaproponowałam mu luźny układ, myślę, że każdy domyśla się o co chodzi. wtedy wydawało mi się, że potrzebuję luzu, spokoju i tak będzie najlepiej. minęły dwa miesiące i nie wiem, może ktoś wlał mi oleju do głowy, ale pomyślałam CO JA DO CHOLERY ROBIĘ, po co mi to i dlaczego daję się tak traktować. podjęłam decyzję, że to koniec. ostateczny. i czuję się paskudnie, tęsknię, płaczę, nie mogę znaleźć sobie miejsca. niech ktoś mi powie, że podjęłam dobrą decyzję i lepiej późno niż wcale... dodam, że był moim pierwszym partnerem seksualnym i co tu dużo mówić, wiązałam z nim plany na przyszłość, jestem zakochana... może warto naprawiać nasz związek? ugiąć się, porozmawiać... a może po prostu odpuścić i uciekać jak najdalej

Gość gość
jutro na kafe przeczytamy Twoje pytanie Czy jestem w ciąży? :D

Gość gość
Sama siebie oceniłaś, nasze komentarze sa zbędne.

Gość gość
Nie warto.on się cieszy ze ma luźny seks z toba.i myśli ze jesteś bardzo glupia skoro zranil cie a ty mu wlazisz jeszcze za to do lozka.w końcu on się bardzo w kimś zakocha a ty jeszcze bardziej będziesz cierpieć bo tak się zakocha ze tylko będzie chcial z tamta być.w końcu dojrzeje.a ty zostaniesz z niczym.jeżeli masz szacunek do siebie to zakoncz to jak najprędzej bo żal mi cie.

Gość gość
Niech cię inny przerooocha to ci przejdzie.

Gość gość
Żal mi ciebie i wkurza mnie jako kobietę że pomimo zdrad to i tak z nim sypiasz.i dajesz mu satysfakcję ze zdradzal cie a i tak ma seksu dużo bo polecialas do niego na niby luźny związek.On sie cieszy z Twojej glupoty i wcale nie traktuje cie poważnie a Ty go nadal kochasz.masakra.Jako kobieta powiem ci ze wstyd mi za takie dziewczyny jak ty.przepraszam ze to powiem :GŁUPIE.

Gość gość
Stań przed lustrem i powiedz: Dzień dobry słodka idiotko i wszystko w tym temacie AMEN!!!