Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bylam na poczcie o 11.30 i byl wiekszy tlum niz o 17!

Polecane posty

Gość gość

było kilka biednie wygladajacych emerytek:( jedna po emeryture, druga nadawala 150zl a trzecia placila "komorne", było tez dwóch brzydkich cwaniaczków z mnóstwem paczek, pewnie handlarzyki z allegro reszta ludzi normalna ale się zdziwiłam, jak ta Polska pracuje skoro o 11.30 tlumy a o 17 czy 18 po pracy pustki :O

Gość gość
czyli ludzie z paczkami i emeryci są nienormalni :o

Gość gość
w sensie inni tylko wybierali paczki albo nadawali a tamci mieli sprawy bardziej skomplikowane, nie że nienormalni, chociaż dziwi mnie - wysylac 150zl komus i placic za to 9 zl zamiast za darmo przelewem bankowym

Gość gość
ja kiedyś byłam o tej godzinie w banku koszmar wszyscy emeryci się zeszli chyba :o

Gość gość
straszne, współczuje :classic_cool: tyle czekać w kolejce bo emerycie się zeszli :D:D

Gość gość
ja czekałam 24 minuty :O w dodatku było tam gorąco... rozumiem - pracują tam panie , ale nam klientom jest za cieplo w zimowych kurtkach, a jakby mało było emerytów i nierobów to jeszze potem przyszly matki Polki z 3 dzieci, na szczęście były to male, grzeczne dziewczynki

Gość gość
A czym ty się różnisz od takiego emeryta czy matki z trójką dzieci. Jakaś lepsza jesteś debilko? Jak ci za gorąco to się rozbierz anie żalisz się na kafeterii :P

Gość gość
No wlasnie, stalas tam tam samo jak oni o tej niegodziwej porze :o

Gość gość
ja nie mówię do nikogo debilko ty przegrana matko uderz wstol a nożyce się odezwą:D

Gość gość
ja nie mówię do nikogo debilko ty przegrana matko uderz wstol a nożyce się odezwą xxx bardzo śmieszne nie jestem matką a przegrana to jesteś ty skoro się musisz żalić na forum że czekałaś 24 minuty a na dodatek było ci za gorąco :(

Gość gość
jakie wy biedne tyle czekać w kolejce, straszne :D