Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dlaczego on się tak frajeruje ?!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam totalny mętlik w głowie. Nie wiem co mam zrobić. Planuję przyszłość z mężczyzną z którym się spotykam od roku. Mamy po 29 lat. Dogadujemy się, jest nam ze sobą dobrze. Planowaliśmy od stycznia ze sobą zamieszkać.....i wszystko by było pięknie gdyby nie to......że odkryłam, iż on spłaca długi swoim rodzicom. Przyznał się do tego, iż spłacił komornika rodziców, ponieważ ten wszedł na dom ( za durne pomysły biznesowe swoje ojca ). Opłacał ( twierdzi że już nie opłaca ) za nich rachunki. On w tym domu nie mieszka, mieszka tam jego siostra z dzieckiem( która ma uwaga: 30 lat !! i jest po rozwodzie ).Ją nic nie interesuje, patrzy tylko na to jak go wykorzystać i zabrać pod pretekstem trochę kasy od niego. Teraz jego ojciec robił znowu jakieś przekręty i znowu ma do zapłacenia jakaś karę ( jego ojciec twierdzi że aż tyle pieniędzy to on nie ma - nawet nie chciał powiedzieć jaja to jest kara.) On nie mieszka z nimi już od 10 lat, sam sobie wynajmuje mieszkanie w innym mieście. Z jednej strony mój facet narzeka że ma ich wszystkich dosyć, że sam chce coś osiągnąć w życiu i do czegoś dość a z drugiej strony DAJE IM KASĘ !! Twierdzi, że przez nich stracił do cna wszystkie swoje oszczędności i że bardzo tego żałuje.... Odkąd to odkryłam- sprawdziłam smsy oraz pocztę mailową- on bardzo pilnuje swojego kompa oraz telefonu. Mam przeczucie, że on się od tego nie odciął... Co mam począć ? Co zrobić aby on wkoncu przestał dawać pieniądze w studnię bez dna ?? Jak go sprawdzić czy nie kłamie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować