Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę lasce kupić na prezent

Polecane posty

Gość gość

koszulę nocną - jakie jej parametry oprócz wzrostu muszę znać ?

Gość gość
Eee... rozmiar? No wiesz - obwód w różnych miejscach? To chyba podstawowa rzecz, a nie wzrost, chyba że kupujesz jej burkę. :D

Gość gość
zebys sie nie zdziwil sm dostajac szlafmyce

Gość gość
no więc co konkretnie muszę znać ?

Gość gość
pytam poważnie chcę żeby bardzo dobrze leżała, a cycki ma porządne

Gość gość
Otwórz okno wystaw 1. Cipe 2 włóz palec w szpare 3 zadrzyj się aaaaaaaa 4 skocz z okna 5 cycki se usmaż 6 upiec placek włóz C H U J A Jak w american pie w ciasto

Gość gość
zlewacie mnie a ja pytam poważnie

Gość gość
Jeśli ma to mieć podtekst erotyczny sprawdź na PokójRozkoszy.pl. Tam znajdziesz duży wybór tego typu rzeczy, ja tam kupuję czasami jakieś produkty i uważam, że jakbym dostałą prezent stamtąd byłabym bardzo zadowolona ;)

Gość gość
ale żeby pasowała muszę ją obmierzyć - ale co jej obmierzyć ? ??

Gość gość
ponawiam pytanie

Gość kiniakinia88
nie kupuj lasce piżamy - to obciachowe:) lepiej kup jej coś seksownego:) a najlepiej zrób sobie gorące foty i zrób jej kubek albo jakiś fotokalendarz - daj jej siebie:) kobiety lubią takie bajery a nie piżamy :D zresztą, chyba wolisz spać z nagą kobietą niż z ubraną w piżamę?:P ja swojemu facetowi na dzień chłopaka tu zamówiłam http://www.cotofoto.pl/fotokubki/fotokubek kubek z moim zdjęciem w bikini i był zadowolony.... i uwierz mi, kobiety nie lubią dostawać piżam. W ogóle nie powinno się dawać ubrań (czy to dziennych czy nocnych) w prezencie

Ja Ci powiem tak. Ostatnio zasnawiałam się nad prezentem dla bliskiej mi osoby i znajoma poleciła mi tą stronke www.regalynabutelki.pl Fajnie się złożyło bo akurat miała parapetówkę a ja kupiłam z tego sklepu stojak na butelki na wino. Obsługa miła, dobry kontakt, czas realizacji super. Jako sposób dostawy wybrałam kuriera i miło sie zaskoczyłam bo praktycznie na drugi dzień od dnia zakupu towar byl u mnie. Dlateo jak najbardziej polecam jeśli tylko zastanawiacie isę nad kupnem prezentu dla kogoś to wejdźcie na ich stronę. Prezent na pewno będzie udany. A tak poza tym to wiecie zawsze mozna się dogadać bo ja akurat trafiłam na rabat a z tego co wiem to mają często.

Gość Anka Klamka
kiniakinia88 też tak uważam ;) chociaż sama rok temu dostałam - uwaga - kapcie to i tak się ucieszyłam ;p a sama zrobiłam tak jak pisałaś - fotokalendarz: http://www.pixbook.pl/fotokalendarz :) wygląda dość fajnie.

Gość patryk99
Ja proponuje coś z własną inicjatywą ;) Można coś zaprojektować a potem wydrukować w drukarce 3d. . 3D Desingers zajmuję się wydrukiem z żywicy do tego posiadają pełną paletę CMYK oraz inne kolory np: przezroczysty, srebrny, miedziany a nawet fluorescencyjny. Cały proces jest online. Wysyłamy projekt(lub wybieramy jakiś z dostępnych szablonów) potem czekamy na wycenie i pozostaje czekać na kuriera ;).