Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja wam wyjaśnię czemu niektóre dziewczyny nie mają koleżanek

Polecane posty

Gość gość

od początku: męski facet (typowy samiec, pachnący piżmem i prywmitywny, dziki, nieokiełznany) - ma samych kolegów, mało koleżanek jeśli ma koleżanki do ******** tylko kobieca kobieta ( typowa samica , kretynka, fałszywa, pedantka, kierowana homornami) - ma same koleżanki, faceta kolege tylko jak chce wykorzystać np. finansowo kobiecy facet (typowy fryzjer, kosmetyk , sekretarek , metroseksualny albo gej) - jest sympatyczny i ciepły, ma więcej koleżanek niż kolegów męska kobieta (typowa pakerka , silna, twarda, konkretna, czasami wulgarna, może być też lesbijką) - ma więcej kolegów, nie lubi dużo gadać, lubi wypić osoby androgyniczne (typowe hipstery) - mają dużo kolegów i koleżanek głownie po to by lansować się na fb

Gość gość
no to jestem prawie-hipsterem, bo nie lansuje się na fb, jeszcze jakieś idiotyzmy masz nam do zaoferowania?

Gość gość
Jestem twarda, konkrenta ale nie pakerka. Poza tym nie lubię pić jak pije z kolegami to głównie jedno piwo. Raczki mam słabe jak trawka. Jak mam cos do powiedzenia to strzale i godzinny wykład, a jak nie mam to wiedzę cicho, poza tym lubię ciszę i lubię milczeć.

Gość gość
co za belkot, nic nie zrozumialam