Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne, gdy jakaś para uprawia seks tak często?

Polecane posty

Gość gość

wieczorem, potem rano, a jak jest dzień wolny i akurat nigdzie nie wychodzą to też 1-2 razy w ciągu dnia :D

Gość gość
a czemu nie

Gość gość
1.nadpobudliwość seksualna,leczyć! 2.nieróbstwo,brak zaangażowania w obowiązki domowe, tak zwane lenistwo z czego wynika ,że nic nie robi cały dzień i o seksie tylko myśli,do kamieniołomów na tydzień. gwarantowane,że na seks zabraknie siły!

Gość gość
:classic_cool: 10/10

Gość gość
nic innego nie robią tylko się bzykają, a w domu smród brud :D a dzieci mamusia pilnuje!

normalne jak ktos lubi sex i super sie dobral w tych sparwach to jak najbardziej normalne

Gość gość
Według mnie to jest nienormlane. Tak można sie zachowywac na poczatku zwiazku przez max pół roku a potem ochota na seks u NORMALNEGO człowieka jest coraz mniejsza. Moim zdaniem seks w stałym zwiazku raz-dwa razy w tygodniu jest ok. Nie chciałabym wiecej, raz miałam faceta co to chciał codziennie i po 2 latach miałam go dosyc

Gość gość
My sie tak bzykalismy ciągle,prawie codziennie czasem i 2-3 razy dziennie a po urodzeniu dziecka moje libido sieglo zera i teraz sex jest 1 na 1-2 tyg.

Gość gość
Normalne , jak ludzie się odpowiednio dobiorą , to dlaczego nie.

Gość gość
Seks na tydzien jeden lol ...to mi pachnie rozwodem chyba nie myslisz ze twoj maz nie uzywa sobie gdzies indziej?

Gość gość
Moim zdaniem to nie jest normalne i wspolczuje normalnej dziewczynie która trafi na takiego seksoholika. Ja tak miałam to mam teraz obrzydzenie do seksu, serio

Gość gość
Ja jestem kobietą w związku od 18 lat i kochamy się codziennie. To normalne

Gość gość123123
Z obecnym partnerem mamy ogromny pociąg fizyczny do siebie, a jestesmy ze sobą 2,5 roku i kochamy się bardzo często... czasami 3 razy dziennie, ale z reguły przed snem jest dobry seks, czasem rano... Ja przed okresem ochoty mam mniej, ale po okresie przez tydzień dwa mogę z nim codziennie... strasznie mnie pociąga, ja jego też... i nie uważam to za nic nienormalnego... A z poprzednim partnerem, była lipa w tych tematach i widzę ogromną różnicę...

Gość gość
Przepraszam bardzo temat trafiony ja ze swoją kobietą uprawiamy seks 2 razy na dzień rano i wieczorem i tak codziennie, raz była przerwa tzw. dzień bez seksu, na drugi dzień trudno było już wytrzymać, dwóch dnie na pewno bym nie wytrzymał.

Gość gość
a ja bym tak chciała :classic_cool:

Gość gość
myślałam że to normalna częstotliwość :D

Gość gość
jak dla mnie, to super :)

Gość gość
Jak maja takie potrzeby to dla nich jest to normalne, jak się dobiera tacy kochankowie.

Gość gość
To wy bezrobotni jesteście? A co mają powiedzieć pary lub małżeństwa które są często na wyjezdzie? Wspolczuje takiego faceta bo takiemu to tylko seks w głowie a jak tylko mu odmowisz lub wyjedziesz to zdrada na bank. Taki troche byk rozplodowy. Nie na seksie świat się kręci to tylko dodatek. Dla innych wszystko jest na odwrót. Takie rzeczy trzeba leczyć