Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moją ciasną pipką mam rodzić trzykilowego człowieka?!

Polecane posty

Gość gość
Ależ skąd. To wy pierydolicie wkółko że trzeba rodzić sn że to jakie musowe poświecenie dla dziecka i inne tego typu pierydoły. Nie każda musi być siłaczką bez powodu.

Gość gość
To jest raczej zazdrość że nie stać je na ceserke.

Gość gość
Autorko Ty masz jakas obsesje. Pozakladalas tu tematow ze niby porody sn to zlo itp pytam po co? Nie masz wazniejszych spraw? Co Cie cudzie c**y obchodza? Nie chcesz sn to twoja sprawa ale przestan tu trollowac. Zaraz pewnie powklejasz swoje debilne listy powiklan po sn. Szkoda Twojego czasu cc nigdy nie bedzie mialo przewagi nad sn w polskim poloznictwie.

Gość gość
Ja nikomu nic nie kaze. Ja wybralam sn, Ty cc. Ale ja w odroznieniu od Ciebie nie nadaje na porod cc bo nie mam o nim pojecia. Ty boisz sie bolu a ja potwornej blizny. Co w tym zlego?

Gość anulla88
Bo takie jest prawo natury i po to masz pipke zeby rodzic dzieci ty tepa egoistko. Raczej martw sie zeby dzidzius byl zdrowy a nie ze cie pipa bedzie bolec. Ja rodzilam sn 19 godzin i zyje.....

Gość gość
Najlatwiej ocenic kogos pod wzgledem majetnosci. Nie wydaje mi sie zeby pieniadze byly wyznacznikiem strachu. Bol i tak bedzie.