Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejście mojego faceta do związku

Polecane posty

Gość gość

Na tygodniu liczy się tylko praca, a po pracy - praca. Czasami uda się z nim spotkać, ale jest zmęczony. Przychodzi weekend i wtedy znajduje dla mnie czas, oczywiście seks też jest. A na tygodniu ogranicza kontakt do minimum, czasem zadzwoni, ale raczej tylko sms na dobranoc. Rozumiem, że ze względu na to że mam więcej czasu mogę się dostosować, ale z drugiej strony czy pozwalać mu się tak traktować? Na tygodniu czuję się jakbym była niepotrzebna i nachalna więc staram się go nawet nie zaczepiać. Zastanawiam się czy nie robi tego trochę z wygody...

Gość gość
to zajmij się swoim życiem, i olewaj go tak jak on Ciebie, napisz mu, ze w weekend nie masz czasu, bo musisz sprawy pozałatwiac, to od razu jak pies z wywalonym jęzorem przyleci żeby się z Toba zobaczyć, musisz mu pokazać, że na nim Twoje życie sie nie kończy i mozesz sobie ułozyć czas bez niego, tak jak on robi z Tobą. To do pół roku po pierścionek zaręczynowy poleci!!! Sprawdzone;)

Gość gość
No właśnie ja się godzę na te weekendy bo chcę się z nim zobaczyć. Ale widzę, że on sobie mnie tresuje. Chyba że wcale mu nie zależy i na odwal się ze mną się spotyka. Ale w takim wypadku to chyba by sobie odpuścił...

Gość gość
miałam identyczny problem tylko ze...:( moj to dzownil trche wiecej ,a smsy? -pytanie, odpowiedz i tyle. przez smsy tak krzywdził , tak odpowiadal ze trzeba bylo sie domyslac,odpisywal co godzina,dwie... widzielismy sie raz w miesiacu.... :( wyjezdzał bardzo czesto za granice,typu n. dwa tyg w pl , a 2 miesiace za granica..

Gość gość
Mój to na prawdę musi być bardzo zajęty, żeby nie pisać cały dzień, ale wtedy chociaż wieczorem napisze kilka sm'ów czy zadzwoni, a tak to stara się pisać w dzień, zawsze coś na dzień dobry czasami o 5 rano, czasami nawet o 5 rano zadzwoni, żeby mnie obudzić. W ciągu dnia gdy jest w pracy zadzwoni gdy ma chwilkę żeby pogadać spontanicznie. Spotykamy się w weekendy i do tego nie wszystkie, bo dzieli nas odległość ale czuje jego obecność w moim życiu dzień w dzień. Ale my poznaliśmy się przez internet i nasze początki to było tylko pisanie na gg:) Ech jak sobie przypomnę te emocje:) Potem pierwszy raz rozmawialiśmy przez telefon, ale byłam zakłopotana aż mi głos drżał :) No i to nasze pierwsze spotkanie :) mmmmm :)

Gość gość
W weekendy dajesz mu doopy, a w tygodniu pewnie jakaś kolezanka z pracy :D

Gość ten inny facet
Wasi faceci - wasze wybory - wasz kłopot

Gość gość
Na tygodniu też nam się zdarza spotkać. Ale właśnie najczęściej tylko chwila rozmowy i szybki seks. Ja też tego chcę, ale oprócz seksu potrzebuję jeszcze trochę uwagi, zainteresowania. A nie tylko w weekend. I jeszcze granie na moich uczuciach - "bo jestem zmęczony, rano do pracy, mam coś jeszcze do skończenia na jutro". I co, mam mu powiedzieć żeby olał pracę bo ja jestem ważniejsza? Więc siedzę cicho ale mnie to uwiera. A jak coś powiem to znowu argument z pracą...

Gość gość
Nie bądź taka dostępna, bądź zajęta wtedy gdy chce mu się bzyknąć.