Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam obiektywnie napiszcie czy dentysta wzial ode mnie za duzo kasy za to

Polecane posty

Gość gość

leczyl mi ząb kanalowo ,jedynke pod mikroskopem a wczesniej usuwal stara korone która byla dawno temu zalozona przez innego stomatologa i za to wszystko krzyknal sobie az 700 zł przeciez to chyba sa jaja jakies.

Gość gość
trzeba było nie jesc swinstw i myc zeby, gnido

Gość gość
ja za kanalowe płaciłam 500 zł wiec mysle ze normalnie zapłaciłas

nie wiem ile jest za kanałowe, ale ja za malutka plombe zapłacilam 140zł za większa 160zł

Gość gość
ale jedynka ma jeden kanał tylko a on i tyle krzyknął:( to za usuniecie starej korony tez pewnie sobie policzyl w tym..bo za calosc krzyknal tyle a do tego zapomnialam wa napisac ze dodatkowo za zdjecie cyfrowe rtg sobie kazal zaplacic a przeciez rtg powinno byc w tej cenie juz, do cholery

Gość gość
ja za blombe zapłaciłam 150 zł ..teraz zapisalam sie na nfz pitole taniej mnie to wyjdzie chociaz tam tez sa dopłaty za znieczulenie ,podobno kanałowe i tak trzeba płacic -wiec i tak na nfz nie tak całkowicie zadarmo ale to i tak duza roznica niz prywatnie

Gość gość
z tym zdjeciem to roznie raz nie płaciłam bo jak sie jest ktorys raz u tego samego dentysty ,ale jak 1 raz to sie chyba płaci .Wszystko zalezy od stomatologa

Gość gość
Mój facet za kanałowe leczenie szóstki zapłacił 600zł. Dodam, że mieszkam w małym 40tys, mieście, więc to cena naprawdę ogromna.

Gość gość
BLOMBA? A to takiego? Ja wiem tylko o plombach.

Gość gość
kiedys bylem u stomatologa na dobrym osiedlu ( sami doktorzy nie lekarze ) i w cenniku za kanalowe pod mikroskopem bylo od 500 do 1200:)

Gość gość
mam znajoma stomatolog tylko ze ona pracuje u kogos wiec nie mogłam isc do niej jako do niej ,zeby mi po znajomosci taniej zrobiłam.To ona mowi ze te plomby to grosze kosztuja a oni licza fortune .Jedynie sprzed bardzo drogi te maszyny i fotel , a stomatolodzy licza kroci, ich firma i sami sobie ceny ustalaja .

Gość gość
chyba 'standardowo' zapłaciłaś, a czemu wczesniej nie zapytałaś jaki jest koszt?

Gość gość
ja razem z plomba płaciłam 800 zł, takie sa teraz ceny. Trzeba było dbać to byś nie płakała. Mi ząb zepsuła inna dentystka , bo go nie doczyściła i dlatego trzeba było leczyć kanałowo i jakos musiałam to znieść

Gość gość
dobra ale to jeden kanal tylko ..zrozumcie..to jedynka.. jak zab ma kilka kanalow to rozumiem wysokie ceny ale nie jedynka...ludzie..

Gość gość
dlaczego nie zapytalas wczesniej dentyste jaki koszt?

Gość gość
ważne że ci dobrzę zrobił wyobraź sobie co by było jak by ci spieprzył tą jedynkę po cholerę szłam na lekarski - mogłam zostać stomatologiem :)

Gość gość
ale on mi usuwal tez stara korone i potem leczyl kanalowo czu usuwanie korony tez cos kosztuje

Gość gość
tanio dałaś ja płaciłam 950 zł

Gość gość
USUWANIE KORONY TEZ KOSZTUJE CHYBA

Gość gość
ze 3 miesiące temu czytałam o leczeniu pod mikroskopem zębów i zerknęłam na cenniki, z tego co pamiętam były duuużo drożej niż leczenie 'normalne', kupił mikroskop i ktoś musi teraz za niego płacić