Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor oczu uważacie za najładniejszy u faceta?

Polecane posty

Gość gość
a u kobiety?

Gość gość
zielony

Gość gość
zielone podobno najrzadsze są ja takie mam :P

Gość gość
Ja już w dzieciństwie zauważyłam że uroda kompletnie nie zalezy od koloru oczu. Poznałam kiedyś jednego kolesia, miał ciekawy rzadki orzechowo-zielonkawy kolor oczu. Mówię mu ale masz fajny kolor oczu. On mi odpowiedział "kurcze dlaczego dziewczyny jakoś nie lecą na mnie z tego powodu". I miał dylemat. No ja nie chciałam mu sprawiać przykrości więc nic nie odpowiedziałam na to pytanie, ale prawda była taka że nie miał on zbyt ładnych rysów twarzy. W ogóle mi sie nie podobał i u mało której miałby on szanse.

Gość gość00012
DUUUZE, NIEBIESKIE,BLEKIT...

Gość gość
Kiedy indziej ktoś ma najbardziej przeciętny kolor oczu świata a z wyglądu robić szał totalny. Nie wiem nad czym tu więcej dyskutować

Gość gość
brązowe

Gość gość
Mnie się podobają brązowe i zielone :)

Gość gość
podobają wam się piwne albo brązowe?

Gość gość
bardzo, mój chłopak ma piwne - śliczny kolor oczu :)

Gość gość
tez uważam że piwne są fajne, szczególnie pod świtało takie wrr :D

Gość gość
niebieskie <3 ale nie morskie tylko takie ciemne odblaski :D

Gość gość
Nasz kolega przyprowadził kiedyś na grilla swoją nową dziewczynę która miała oczy tak niebieskie że aż granatowe. Był to jej prawdziwy kolor oczu. Wszyscy dookoła to zauważyli. Dziewczyny chyba wszystkie jej po cichu zazdrościły mimo że to była skromna z zachowania raczej cicha dziewczyna, chociaż dosyć ładna. Pamiętam jak kiedyś siedziałam z nią w samochodzie i ona coś do mnie mówiła to w ogóle nie mogłam się skupić co ona do mnie mówiła bo ten kolor oczu był tak niezwykły że aż pilnowałam się żeby ona nie domyśliła się jak mnie onieśmiela. Chociaż dla niej to chyba normalka było że jej ludzie komplementy prawili że to pewnie dla niej było już nudne

Gość gość
tez znam faceta który ma niemal granatowe oczy, takie ciemno niebieskie

Gość gość
Niebieskie

Gość gość
czy ja wiem czy są takie niespotykane - w mojej rodzinie to dość popularny kolor oczu i już kilka obcych osób spotkałam które miały podobny odcień do mojego (taki ciemny niebieski, ale łapie różnie odcienie).

Gość gość
Generalnie jasne oczy lubię - niebieskie, szare. Ale jednak najbardziej zielone. :)

Gość gość
No widzisz a ja pierwszy raz w życiu zobaczyłam wtedy kogoś z takim kolorem. A potem tylko potwierdziło się że to był jej własny kolor gdyż jak potem byłam na ślubie tej dziewczyny i naszego kolegi to się okazało że to po ojcu ona ten kolor oczu ma bo on miał właśnie takie granatowe chociaż wyglądał jakby go od pługa oderwali. Taki prosty człowiek więc raczej trudno żeby szkła kontaktowe miał. I jej siostra też miała podobny kolor

Gość gość
Też mam właśnie taki kolor oczu po ojcu i zapewniam Cię, że są naturalne i też kilkukrotnie pytano mnie czy noszę kontakty. :P

Gość gość
Brązowy albo wręcz czarny.

Gość gość
Ja noszę kontakty które są kolory brązowego. Zawsze się mi ten kolor podobał lecz oczu nie wymienię. Sam mam zielone więc szkła noszę. Kupuję gdzie popadnie a ostatnio na soczewki.kontaktowe.com . Mają tam dużo promocji na szkła nawet dniowe więc mogę sobie pozwolić.