Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODSTĘPNIE ZAJŚĆ W CIĄŻE

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny która z was tak jak ja chce zajść podstępnie w ciąże Mój powód jest taki ze mamy już jedno dziecko mój ukochany niby chce drugie niby nie jak dochodzi do konkretów to wymięka a ja chce drughie i postanowiłam że stanie się to w najbliższym czasie tak max do 6 mc daje sobie czas na zajście w ciąże Musze się nagimnastykować by stosunek był pełny a nie przerywany i przez to żeby nic nie podejrzewał musze precyzyjnie wstrzelić się w owu Jemu jak zwykle puszcze bajke że to bezpieczny moment i bach ... Tym co mówią ze mnie zostawi to odpowiadam nie zostawi a nawet jak to świetnie dam sobie rade sama Na razie zaczoł mi się okres już czekam z niecierpliwością na owulke

Gość gość
A rób co chcesz twoje życie twoje ciało i twój mąż...

Gość gość
No to powodzenia :) no bo nie wiem na jaką odpowiedz liczysz. my mamy prawie roczna córke Mąż chciałby juz nastepne ale ja powiedzialam ze jeszcze jest czas i narazie nie chcę.tyle.

Gość gość
Heh, nieźle:-). Życzę powodzenia, czasem trza chłopa przed faktem postawić. Oby Ci się udalo i żebyś nie miala problemów z zajściem w związku z lekką napinka.

Gość gość
pierwsze też zmajstrowałam podstępnie bo jakbym miała czekac aż on będzie gotowy to do usranej śmierci musiałabym czekać a teraz mała ma 19 mc i tatuś jest w swojej córci królewnie szaleńczo zakochany Córcia wyszła nam niesamowita Piękna i mądra taki mega słodziak Po prostu nasze geny dają zejebisty efekt Czekam z utęsknieniem na drugie a moż enawet trzecie bo kocham być mamą :-)

Gość gość
Głupie prowo i głupie pseudo baby, które mężczyznę uważają za mebel, który nie ma prawa głosu. Ona nie chce ciąży - uszanuj gnoju bo jej ciało. Ona chce dziecka, on nie - dawaj gnoju bo ona chce. Zenujące jesteście.

Gość gość
zresztą przyznałam się mu na porodówce że go wrobiłam i powiedziałam że może odejść a ja nie będę miała żadnych ale to żadnych pretensji Zresztą znamy się jak łyse konie i on wie że jak się upre na coś to choć bym miała iśc do samego diabła to pójde

Gość gość
Zastanów się czy ty chciałabyś być tak potraktowana i postawiona przed faktem dokonanym...

Gość gość
on raz chce raz nie po prostu się boi i tyle

Gość gość
a poza tym jesteśmy świetnymi rodzicami Tworzymy zgraną rodzinke czas by było nas więcej Chcę być mamą co najmniej 2 dzieci Moim zdaniem kobieta ma ostatnie słowo czy chce i ile chce mieć dzieci

Gość gość
Pierwsze dziecko mam planowane i chciane przez oboje nas.Nad drugim tez musialam sie troche namarudzic i nakombiniwac a teraz jestem w ciazy i maz bardzo sie cieszy.Nie widze w tych podstepach czy kombinacjach nic zenujacego.I nie porownuj poprzedniczko wrabiania w dziecko mezczyzne a kobiete.Bo zauwaz ze to my,kobiety ponosimy ogromna odpowiedzialnosc.My chodzimy w ciazy,rodzimy i w wiekszosci opiekujemy sie dzieckiem.Dlategi nasza decyzja musi byc pelna i przemyslana.Faceta czasem trzeba postawic przed faktem dokonanym.Oni troche inna ta odpowiedzialnosc ponosza.

Gość gość
Trzeba CZASEM mialam napisac .

Gość gość
podnoszę :-) bo ciekawy temat