Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angie272727

czy mogło dojść do zapłodnienia

Polecane posty

Gość angie272727

Witam, mam cykle regularne zazwyczaj 30dniowe (+/- 2 dni). Dziewiątego dnia cyklu miałam dużo mokrego śluzu chociaż przewidywana owulacja powinna nastąpić dopiero ok.16-17 dnia cyklu. Dziesiątego dnia cyklu był stosunek do końca czyli z wtryskiem wewnątrz. natomiast na dzień przed spodziewana owulacja w trakcie seksu pokazal sie biały grudkowaty śluz, sporo ale tylko w trakcie seksu. kiedy mogłam mieć rzeczywista owulacje? Czy mogło dojść do zapłodnienia? Dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
teraz ciężko stwierdzić kiedy miałaś owulację. kup sobie na przyszlosc np mikroskop owulacyjny, będziesz mogła potwierdzać własne interpretacje.

Gość angie272727
Dzięki. W końcu jakaś odpowiedz :) używam aplikacji kalendarzyk WomanLog . A że prawie zawsze mam cykle 30dniowe to zazwyczaj podaje mi prawidłową datę wystąpienia okresu co do dnia. Zastanowił mnie tylko ten śluz. Na tydzień przed spodziewana owulacja wodnisty a na dzień przed grudkowaty. Czy to w ogóle możliwe żeby mieć gesty grudkowaty śluz tuż przed owulacja?

Gość gość
Mam taki mikroskop - Afrodytę :) Jak dla mnie rewelka, dobrze pokazuje dni płodne a jest znacznie wygodniejszy niż testy lh

Gość gość
może troszkę nie w temacie ale u mnie grudkowaty śluz to zawsze grzybica-zerknij sobie na stronę invag.pl w zakładce infekcje intymne są zdjęcia dla porównania...

Gość angie272727
Dzięki, ale to raczej nie grzybica. To było jednorazowe, w trakcie stosunku i żadnych innych objawów typu swędzenie. Ani przed tym incydentem ani po nie miałam już tego śluzu. Zastanawia mnie tylko skąd taki rodzaj śluzu na dzień przed prognozowana owulacja. I dlaczego tydzień wcześniej miałam dużo mokrego śluzu. Czy to możliwe ze owulacja nastąpiła wcześniej pomimo że mam regularne 30 dniowe cykle? Rzadko zdarzy się ze mam 28 dniowy cykl ale nigdy nie miałam cyklu krótszego niż 28 dni, po prostu nigdy.

Gość gość
Widzę coraz więcej wpisów o tej afrodycie. Rzeczywiście jest taka skuteczna?

Gość angie272727
Up

Gość gość
Mam Afrodytę i u mnie się dobrze sprawdza. Angie, jest to możliwe :) Organizm to nie komputer :) Zawsze może się coś przesunąć, a wpływ na to ma wiele czynników