Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście nowe foto Noxeli na fb? loool

Polecane posty

Nie, nie, taka długość to moje minimum. Teraz już pewnie znowu zapuszcze. Praca, kariera i szkoła to nie są moje priorytety, zdecydowanie czymś innym żyję........ :)

Gość gość
Wiem, imprezami. Szkoda. Kiedys chcialas zostac artystka... robic kariere... A bez pracy tez nie jest dobrze. Raz, ze czlowiek prowadzi taki troche rozleniwiajacy tryb zycia. A dwa, ze warto cos odlozyc na przyszlosc.

Nie, nie żyję imprezami i nie wiem skąd wysnuwasz takie wnioski... :D Oszczędności mam i wciąż staram się dokładać, pracować nie muszę, więc wolę inne zajęcia.

Świnki nie gryzą, są bardzo łagodne... każdy stworek jest czasochłonny, jeśli chcemy być z nim blisko. Moja Lenka ma dwa miesiące, chcę ją nauczyć by ze mną podróżowała, bo wyjeżdżam w miarę często i nie chcę jej zostawiać :) Nawet w góry ją zabiorę wiosną :)

Gość gość
Takie ploty o imprezach chodza po kafe a i Twe wypowiedzi tez widzialam w tym kontekscie.

Gość gość
Bycie artystka to tworzenie, jesli ktos nie tworzy (dziel) to nie jest artysta.

Gość gość
Co ona tu robi? Miało jej już nie być :P

Ja tworzę.... ale wybacz, nie będę tu nic udowadniać. Zdaje się w pewnym sensie "wyrosłam" z tego forum. Ot chciałam się tak pokazać, że wszystko świetnie i utrzeć nosa tym, którzy wypisują, że niby jestem na dnie i co tylko :D

Gość gość
Jeśli ktoś na bieszczadzkim był artystą to Lady Love, a duszę artystyczną to miał SS...

Gość gość
racja, noxa jest tylko zeschizofaną prostaczką

Gość gość
Tak, LL byla utalentowana plastycznie - widac bylo po zdjeciach, tortach, kiedys chyba (ale nie mam pewnosci) krazyly tu jej rysunki. A Noxy wiersze. Kiedys bloga miala.

Gość gość
wrzućcie tu jej zdjęcie te z facebooka pliss bo nie ma facebooka

Gość gość
Nox, czy ty kiedykolwiek pisalas (poza napadami pijackiej szczerosci) ze nie jest swietnie? A prawda jest taka, ze sie roztylas, wciaz nie masz pracy i znow masz dziwnego faceta

Gość gość
głupia krowo nie zabieraj zwierząt ze sobą w góry bo ci uciekną :o nieodpowiedzialna szmato

Sfrustrowany mały człowieczku, bardzie cię boli, że mamy własne życie, a ty taki przystojniak gnijesz na forum i wynajdujesz zdjęcia, o których my sami już nie pamiętamy nawet :D :D Normalnie "szacun" dla noł lajfa ;)

Gość gość
Sławek jest chory, choruje na padaczke oraz ma lekkie upośledzenie, wystarczy go samego zapytać pogadać z nim

Ode mnie zwierzęta nie uciekają, nie wiem jak od ciebie... i nie nazywaj mnie nieodpowiedzialną, bo nic o mnie nie wiesz. Spacerowałam już po lesie ze szczurami i chomikami, są na tyle3 przywiązane, że nie uciekną. O psiakach nawet nie wspomnę... wiosną pójdziemy na łąkę z dwoma psami i świniakiem moim, nie mogę się doczekać........ :)

Gość gość
to tylko zwierze infantylna szmato o może sie zagubić w podróży kretynko zdurniała

Gość gość
haha jaka ona jest głupia :D a myślałam że zmądrzała troche :D

Gość gość
a ja mam nadzieje że karma wróci i zdechnie to klimatyczne g****o 🖐️

Gość gość
Noxeli, błagam pisz tu częsciej :( Twoje posty pokazywały ludziom prawdę, pokazywały że istnieją wybitne jednostki, że marzenia warto mieć. Proszę pisz tutaj :(

Gość gość
Noxelia, zdychaj szmato 🖐️

Gość gość
hahahahhahaha

Człowiek to też zwierze....... Moja zwierzaki są inne, wyjątkowe. Lenka jest ze mną trzy dni, jest moją córeczką. Wczoraj czytałam książke a ona leżała wtulona w mój brzuszek. Kochany mój stworeczek...... uwielbiam świnki. Już widzę, jak wiosną biegamy po łące a Lenka podjada trawke ...... :)

Czasem może napiszę, ale ogólnie czasu brak, dzieciaki, mój facet no i często gdzieś wyjeżdżamy, często gdzieś chodzimy ze znajomymi i tak wiesz, rzadko kompa włączam na dłużej :D Zresztą tu się nic nie zmieni, zobacz jakie tu pustaki siedzą i lepiej uciekaj :)

Gość gość
Tomusiak to retard? tak tylko pytam bo wygląda na takiego

Gość gość
wczoraj też tu pisałaś pod orange te twoje infantylne '':)'' zawsze cie dradza, odtańcze kankana jak zdechniesz na raka