Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć mu ze ma synka ?

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam dwa dni temu dziecko. Jego tato nie wie o jego istnieniu. Kiedy zobaczyłam tego maluszka musze, że źle zrobiłam. Chciałabym żeby on cieszył się z narodzin naszego synka. Jak mam naprawić swój błąd ?

Gość gość
Hormony ci buzuja, narodziny dziecka wyzwalaja w nas wiele uczuc, zastanow sie dobrze. Przeciez z jakiegos powodu do tej pory nie powiedzialas nic facetowi.

Gość gość
Rozstalismy się przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży. Mimo że nadal go kochałam to nie miałam ochoty do tego wszystkiego wracać.

Gość gość
on chyba juz pisal tu wczoraj , zalozyl watek pt. "czy to moj syn" i ta sama historia o a moze to ty byłas?

Gość gość
Tamto dziecko miało pół roku.

Gość gość
Powiedz po prostu prawde,ze o ciąży dowiedzialas sie po rozstaniu,ze potrzebowalas czasu i zdecydowalas ze powinien wiedzieć ze ma syna. Nie naciskaj go,daj mu czas by to przemyslal,oswoil sie z tym i wspolnie podejmijcie decyzje co dalej.

Gość gość
Wcześniej mu nie powiedziałaś a teraz mu powiesz? Po co? Żeby znowu zburzyć jego spokojne życie? Lepiej żeby żył w niewiedzy skoro nie chciałaś z nim być a Ty znajdziesz mu kiedyś innego ojca.

Gość gość
"Wcześniej mu nie powiedziałaś a teraz mu powiesz? Po co? Żeby znowu zburzyć jego spokojne życie? Lepiej żeby żył w niewiedzy skoro nie chciałaś z nim być a Ty znajdziesz mu kiedyś innego ojca." I I no pewnie, bo najważniejszy jest spokój jakiegoś pajaca a nie dziecka :O debil

Gość gość
zaloze sie ze to ta sama osoba produkuje co chwila nowe scenariusze z tym synkiem