Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sprawdzać faceta?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w związku od kilku miesięcy, poznaliśmy się na sympatii, ja zawiesiłam swoje konto, ale widzę że on się czasem loguje, tzn tak mi się wydaje wg kolejności wyświetlania profili. Nie wiem co o tym myśleć - czy on szuka kogoś czy wchodzi tam z przyzwyczajenia... Biorę pod uwagę założenie fikcyjnego konta i sprawdzenie go ale to chyba nie jest ok, sama nie wiem co z tym zrobić...

Gość gość
oczywiście, że sprawdzić! chcesz tracić czas dla kogoś kto cię oszukuje?

Gość gość
lepiej sprawdzic

Gość gość
Boję się czego mogę się dowiedzieć... Przecież dobrze nam ze sobą, dlaczego on to robi?

Gość gość
Dlaczego to robi? bo ciągle szuka. Tez swego czasu zawierałam znajomości, na takich portalach. :) Pamiętam jednego co nie zlikwidował konta, jak już sie spotykaliśmy od jakiegos czasu i wygladało na to, że cos z tego może wyjść. Na moje pytania odpowiadał, że to tylko tak, utrzymuje zwykłe znajomości, takie koleżeńskie, nic więcej. Ja swoje konto zlikwidowałam. Ale po pewnym czasie założyłam i ... zawarłam znajomość z nim. I co? Umówiłam się na randkę. :D Nie byłam zła, raczej zawiedziona i rozczarowana. Zły to był on, wściekł się jak się dowiedział. Ale to juz przeszłość. Aż w końcu... któryś z kolei... zlikwidował konto szybciej niż ja, powiedział, że już mu nie potrzebne. Jesteśmy razem, w październiku minęły 4 lata. :)

Gość gość
zabroń mu jeszcze kontaktów z jego matką w końcu też kobieta :P

Gość gość
Oczywiście, że sprawdź. Ja też swego czasu tak postąpiłam, dokładnie rok temu i bingo... Oczywiście się z nim umówiłam. Ale nie pojechałam na spotkanie, szkoda mi było czasu... Znajomość trwała 3 miesiące, za dobrze to wyglądało, żeby było prawdziwe... Było mi bardzo ciężko, ale im szybciej takie rzeczy wyjdą, tym lepiej. W lutym poznałam na Sympatii mężczyznę, który po drugim! spotkaniu powiedział, że nie potrzebuje tam konta i je zawiesił - jesteśmy nadal ze sobą. Czyny się liczą, nie słowa, pamiętaj...

Gość gość
warto sprawdzic :)

Gość gość
już nie ma konta, to chyba było z przyzwyczajenia.

Gość gość
albo zorientowal sie, ze jest sledzony/ sprawdzony, szukaj innego profilu