Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seshele

cholerne testy, nie wiem co myslec juz

Polecane posty

Gość seshele

1 test z 2 tyg od stosunku- bardzo slaba rozowa kreska po dluzszym czasie, kolejny strumieniowy test dobrej firmy kompletnie zero, nic dzisiaj 20 dni od stosunku, najpierw bialawa kreska z rozowym zabarwieniem nastepnie zmienila sie na bladorozowa:/ to jakies reakcje chem? wady testow? wydawalo by sie ze prawie 3 tyg od stosunku jakby byla ciaza to kreska by byla wyrazna poza tym od stosunku mialam okres, wypadal w terminie tak jakby inseminacji, ale to bylo normalne krwawienie, moze nieco krotsze ale nie plamienie skape na pewno

Gość gość
ciąża mi słaba kreska wychodxziła przy becie 236 !! nie wierz testom idź na bete i potem powtórz po 48 h

Gość gość
Sorry, ale piszesz nielogiczne... "Okres wypadał w terminie tak jakby inseminacji " Pisz po kolei...To może poradzimy

Gość gość
Ale beta szybko przerasta w ten tydzień od jednego do drugiego testu byłaby duża różnica i wyraźną kreska.

Gość seshele
do goscia z 20:03 juz wyjasniam, chodzi mi o to ze inseminacja jesli by byla przypadalaby mniej wiecej w tym terminie kiedy moim zdaniem mialam okres

Gość gość
Co to znaczy "inseminacji jeśliby była"?! Albo miałaś inseminację albo nie, o co ci chodzi?

Gość gość
chyba owulacja a nie inseminacja??

Gość gość
Nie kumam tej inseminacji, ale blady test po tygodniu od pierwszego i krwawienie, raczej dobrze nie służy.

Gość seshele
ech nie wiem juz jak to wyjasnic, chodzi o to ze biorac pod uwage dzien kiedy uprawialam seks bez zabezpiecz i wypadaly mi dni plodne to implantacja zarodka byla by w tym okresie kiedy mialam krwawienie w kazdym razie dzisiejszy test jest z druga blada kreska,ale jest ona mam isc na bete jak mysliscie?

Gość gość
Wiesz co to jest inseminacja? Co mamy Ci napisać, idź 2 razy na betę to dowiesz się więcej.

Gość gość
to się naucz terminologii, bo implantacja, a inseminacja to 2 różne rzeczy

Gość seshele
o matko chodzilo mi o implantacje pomylilo mi sie chyba ma prawo

Gość gość
to nie używaj (kilkukrotnie!) zwrotów, których nie znasz

Gość gość
pomylilam sie, nie wiesz co to znaczy? mialam na mysli implementacje i wiem co to oznacza i nie pouczaj mnie bo prosilam o to co za babsztyle tu siedza