Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PuśkaMaluśka

Ból palców,stopy

Polecane posty

Gość PuśkaMaluśka

Witam. Od plus/minus tygodnia mam pewien problem z bólem dużego palca w lewej stopie. Z początku ból nie pojawiał się sam z siebie, dopiero po uderzeniu odczuwałam tak jakby uszczypnięcie, które trwało do kilku minut, bo na tamten moment ból to za duże słowo. Dwa dni temu podczas dłuższego spaceru poczułam jakby palec spuchnął i z każdym krokiem miałam wrażenie coraz większego nacisku i od tego momentu po przejściu jakiejś odległości pojawiał się ból palca i trwał on też jakiś czas podczas spoczynku. Wszystko wskazywało na nieprawidłowe obcięcie paznokcia, jednak od wczoraj zaczęła pobolewać reszta palców, jak i z czasem cała stopa do kostki. Ból zaczął też pojawiać się co jakiś czas sam z siebie. Raz pojawia się w samym wspomnianym palcu, czasami bolą naraz pozostałe palce, ale i pojedynczo lub czasami boli sama stopa. Dodam, że palce nie są spuchnięte ani sine, wszystko wygląda w porządku. Dwie ostatnie noce również palce przypomniały mi o sobie przerywając sen, niestety tutaj nie wiem czy to wskutek uderzenia, nacisku czy ból pojawił się znikąd, choć na ten moment nie uważam, żeby była to wina uderzenia. Przyznam też, że boję się lekarzy, stąd na początek prosiłabym o opinię osoby, która ma jakiekolwiek pojęcie. :) Trudno jest mi przełamać się co do wizyty u lekarza, obecne objawy nie brzmią groźnie i nie chciałabym żeby mój problem został źle zrozumiany, lekarze jak każdy mogą się mylić. :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować