Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widziałyście to wideo? Po prostu najsłodszy dzieciak ever!

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie rozsyłaja jakiegoś smarka ktoremu stara nakleja na ryj jakies debilne gowna. No strasznie slodkie. Az sie porzygalam slodkoscia tego bachora. Fuj, wyglada jak stary nawalony meksykanin z tymi wasiskami. Ale moze stara celowo chciala z niego debila zrobic w necie? To by mialo sens :-)

Gość gość
może po prostu tak go kocha, że link do sieci wrzuciła? Nie rozumiem, co w tym dziwnego?

Gość gość
Biedne to dziecko z tego video a ten rodzic co mu przykleja to g****o na buzię to całkowite dno

Gość gość
Rozwalilam system bo co? Mnóstwo jest ludzi wrzucających takie filmiki i wierzę, że robią o, by inni mogli zobaczyć ich dzieci. Na pewno nie robią tego po złości, tylko właśnie kierowane uczuciem.

a Ty jak kogoś kochasz to wrzucasz wszystkim link z nim jak robi cos debilnego? serio? nie widzisz jakie to puste czy tylko udajesz?

Gość gość
No ale po co niekumatemu niemowlęciu przyklejać jakieś g*******e naklejki i się nabijać a potem wrzucać do sieci. Ludzie to już w ogóle szacunku do ciała własnych dzieci nie mają... Ciekawe czy autor filmu chciałby, żeby mu ktoś taki film nakręcił, jak będzie stary i będzie miał alzheimera. No ale wtedy to by się burzyli ludzie, że nie wolno, że szacunek do starszych. A dziecko można potraktować jak zabawkę i nikt się nie przejmuje. Smutne to :(

Gość gość
To raczej głupotą jest zachwycanie się nad każdym j*****m bachorem. Normalna matka/ojciec zachwyca się tylko swoim dzieckiem. Oczywiście że dzieci są brzydkie, każde, są brzydkie jak gowno. Są ładne tylko dla ich rodziców. Tylko niedorozwój może się zachwycać nad każdym napotkanym dzieckiem, których niestety na planecie sporo i ich liczba wcale się nie zmniejsza. Chcesz szczerą opinię, to proszę: Wygląda, jakby miał downa(sorry, nie wiem jakiej płci) i wywołuje u mnie tylko agresję. Jego kretyński tatuś wstawiający to coś do internetu też. Jeszcze chwalący się tym na kafeterii. Nie zapomnij napisać na końcu, że ci zazdroszczę, po przecież zrezygnowanie z własnego "ja" czy bycie osranym łysym niedorozwojem to esencja życia 🖐️

Gość gość
lol, nie jestem niestety tym tatusiem. A szkoda, bo chciałabym mieć takie dziecko. może niektórym podobają się tylko ich dzieci. Mnie fascynuje wiele, ale nie będę tu wrzucać linków, bo następne maluchy zaczniecie obrażać :/

Gość gość
Fascynują cię cudze dzieci....? Aha...

Gość gość
"To raczej głupotą jest zachwycanie się nad każdym j*****m bachorem. Normalna matka/ojciec zachwyca się tylko swoim dzieckiem. Oczywiście że dzieci są brzydkie, każde, są brzydkie jak gowno" x Lecz się idiotko, bo pałasz jakimś chorym jadem i nienawiścią, a gów/no masz zamiast mózgu. Normalny człowiek zachwyca się czym chce. Instynkt macierzyński jest jak najbardziej normalny, prędzej nienormalne jest nieposiadanie go. To, że dzieci są brzydkie to tylko twoje subiektywne i nic nie znaczące zdanie.

Gość gość
no tak, zachwycać się dzieckiem nie można, ale sierściuchami już tak wiedziałam że to jeb/nięte kociary/psiary zaatakowały autorkę

Gość gość
ta frustratka co naskoczyła na autorkę to nie dość że tępa jest to jeszcze i ślepa :D "świński blond" to może jej wyjec ma, bo u dziecka z filmiku nic takiego nie widzę

Gość gość
polamana, ty przede wszystkim jestes totalnie pier.niętą kretynką

Gość gość
"Ale brzydal z wielkim łbem, i ten łeb ma taki ciężki że ledwo go dźwiga" Co za idiotka. Noo ty się na pewno urodziłaś z takimi proporcjami jakie masz teraz hahah jakim debilem trzeba być żeby nie wiedzieć że każde dziecko się takie rodzi.

Gość gość
gość wczoraj No ale po co niekumatemu niemowlęciu przyklejać jakieś g*******e naklejki i się nabijać a potem wrzucać do sieci. Ludzie to już w ogóle szacunku do ciała własnych dzieci nie mają... Ciekawe czy autor filmu chciałby, żeby mu ktoś taki film nakręcił, jak będzie stary i będzie miał alzheimera. No ale wtedy to by się burzyli ludzie, że nie wolno, że szacunek do starszych. A dziecko można potraktować jak zabawkę i nikt się nie przejmuje. Smutne to V V V Z tym akurat sie zgodzę . Szkoda dziecka ze sobie z niego jaja robią a ono niestety nie ma na to wpływu ze debile wystawiają go na pośmiewisko w necie..

Gość gość
Synonimy według kafe: dziecko= bachor studentka = ku/r/wa kobieta= szmata teściowa= podła ździra sąsiadka=po/je/bana krowa itp, itd To wszystko świadczy jedynie o zaburzeniach osobowości osoby która takie synonimy stosuje w życiu. Według tego słownika autor wypowiedzi, który twierdzi,ze synonimem słowa dziecko jest bachor , synonimem słowa autor =debil, tyle w temacie.

Gość gość
Dziecko jak dziecko. Ladne, wiekszosc jest ladna. Trzeby byc uposledzonym emocjonalnie zeby sie licytowac czy to "bachor" czy dziecko. Wspolczuje Wam pewnie ciezkie dziecinstwo pijanstwo molesta itp...

Gość gość
Co za patologia tu siedzi ,MASAKRA.No niestety patologi sie nieda ukryc.Wystarczy ,ze taka patologiczna baba gebe otworzy( w tym przypadku napisze) i juz wiesz ,ze to jest patol.

Teraz wręcz nietaktem jest zachwycić się dzieckiem, poćwierkać nad nim lub przejść obojętnie jeżeli się za tematyką dziecięcą nie przepada. Teraz wyzwoleni, wykształceni ludzie, tacy na luzie, którzy są cool, szczerzy i żyją pełnią życia wszem i wobec oznajmiają, że bachory są brzydkie, takie siakie o owakie oł jeeee to takie za/je/biste, jestem taki na przekór i z pazurem, bo mówię o ohydnych bachorach i rzygam na ich widok, bachory z wielkimi łbami czym tu się zachwycać hahahaha jestem taka super! :o a w rzeczywistości zakompleksione dinozaury, które bachorów nienawidzą ale na forum o bachorach 24h siedzą, to ci dopiero :)

Gość gość
Zwykły dzidziuś :o Ani obrzydliwy, ani słodziak. Mnóstwo podobnych widziałam, a z urody wiele ładniejszych.

Gość gość
00:10 swojego j******o bachora też takiego słownictwa uczysz? Raczej ty masz gowno zamiast mózgu, to ty codziennie taplasz się gownie swojego śmierdzącego bachora, nie ja :) Więc wniosek jest prosty.

Gość gość
A chcecie popatrzeć na mojego dzidziusia ? Aaaaa i w g****a też zaglądam ( nie taplam !) i wycieram przetworzone już mleko jak się uleje ( a dzieje się to często ) I nic na świecie tak nie cieszy jak jego uśmiech - choćby do sera , szkoda że niektórych nikt tak nie kochał przez to same nie umieja kochać