Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widziałyście to wideo? Po prostu najsłodszy dzieciak ever!

Polecane posty

Gość gość
Tak dzieci to smród pieluch i rzyganie żarciem, a ten bachor z wideo taki ładny jest jak szrek. Nie wiem czym tu sie zachwycac, gowniarz jak kazdy inny.

Gość gość
Ale brzydal z wielkim łbem, i ten łeb ma taki ciężki że ledwo go dźwiga. Obrzydliwy gnojek. Nie wiem na ch/uj wrzucasz takie gowna z neta? Odpowiedz.

Gość gość
Bo moim zdaniem jest pięknym dzieckiem a kiedy oglądam ten filmik, moje samopoczucie od razu się poprawia. Ja można o dziecku pisać bachor?

Gość gość
Normalne słowo, w sumie juz teraz bachor to synonim dziecka. Zawsze tak mówię, to tylko słowo a wszyscy wiedzą o co chodzi. Mnie nie wzrusza ten wielkogłowy stwór tak jak ciebie. Moje to co innego ale czemu ma mnie wzruszac czy rozczulac jakis obcy bachor? No pomysl

Gość gość
rany ludzie wasze życie to dno :-D pisać takie głupoty z braku zajęcia buhaaa a dzieciak śliczny jak każdy .

Gość gość
obcy bachor? No pomysl :-o po co każesz komuś myśleć skoro sama tego nie robisz:-D

Gość gość
No a to mój bachor jest? Nie. Wiec i nim zachywcac sie nie musze, ty uwazasz ze slodki, a ja ze wielkoglowy i brzydki. Paniusia od dna zyciowego niech wie ze nie kazdy sie zachwyca obcymi szczylami, dla mnie moje dziecko jest ladne i je kocham ale obcych nie lubie i brzydze sie nimi.

Gość gość
bachor to synonim dziecka? Może dla ciebie..

Gość gość
lecz się

Gość gość
no to mi się twój bachor nie podoba :-D a ten jest słodki

Gość gość
Dla mnie bachor=dziecko. Nawet wolę mówić bachor czy bachorek :-)

Gość gość
Mój bachor jak najbardziej nie musi ci się podobać, naturalna sprawa. To tak jak mi się nie podobają inne smrody, ale ten z YT wyjątkowo koszmarny, włosy świński blond, oj piekny to on nie będzie w życiu i jeszcze ten śmiech debila, współczuję jego rodzicielom.

Gość gość
mój jest jeszcze słodszy i ma bujną czarną czuprynkę :)

Gość gość
ha ha, świński blond.. Musiałbyś na żywo zobaczyć.. A poza tym to dziewczynka :)

Gość brokeninside87
nie wiem co w nim ślicznego, ale ok. bachorowata przeciętność

Gość gość
Bachor jak bachor, denerwujący jest ten jego smiech i dziwne głosne gaworzenie. Zamiast spać to odpierydala jakieś glupie akcje.

Gość gość
Brzydka dziewczynka, jak Fiona ze Shreka po przemianie. Pewnie ruda będzie jak jej ten brzydki blond zejdzie.

Gość gość
eee, chyba zazdrość przez was przemawia. Ja bym dużo dała, żeby mieć takiego ślicznego bobasa :)

Gość gość
Obrzydliwe jest to słowo bobas. Kojarzy mi się z tłuściochem, takim tłustym bachorem. Dziecar przeciętny ni ładny ni brzydki, dość denerwujący ma głos.

Gość gość
Nie zazdroszczę takiego gowniarza jak na tym filmie. Wolę swoje. ale jak ktoś łazi po youtubie i szuka bachorów do oglądania to pewnie swoich nie ma, współczuję ale zawsze zostaje adopcja niewyżyta autorko.

Gość gość
nie ty tylko twoje dziecko, ktorego mam nadzieje nigdy nie bedziesz miala, skoro w taki sposob sie wyslawiasz!

Gość gość
Mogę się wysławiać jak chce, mojemu bachorkowi to nie przeszkadza, za głupi i za smarkaty jeszcze jest na rozumienie słów :-)

nie ty tylko twoje dziecko, ktorego mam nadzieje nigdy nie bedziesz miala, skoro w taki sposob sie wyslawiasz! x aha, a co to dzieciak służy do wychowania i kochania czy do wystawiania na galę piękności, prymitywku? tego brzydala z filmu pewnie też ktoś kocha, tylko co mnie to interesuje?

Gość gość
niewazne, do czego "sluzy". Nalezy o nim mowic z szacunkiem, jak o kazdym czlowieku... prymitywku.

Gość gość
jednak interesuje bo komentujesz i to wulgarnie niuni :-D

Gość gość
Bachor to żaden człowiek, człowiekiem będzie jak rozumu nabierze, na razie to mały prymityw nie rozumiejący ni w ząb co ta matrona mu na gębie wyprawia, śmieje się tylko jak głupek do sera. Żalosne.

szacunkiem jest linkować wszędzie jego idiotyczne video na którym ktoś mu doczepia g****o na twarz?:D brzydki bachor. brzydki mały świński bachor:) może kiedyś wyrośnie ze szpetoty i w************o charakteru:)

Gość gość
słodki dzidziol i wredne s/u/k/i na forum:-D:-D:-D:-D:-D