Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie libido w wieku 20lat,czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno zaczęłam współżycie,może mam już 5 razy za sobą Nigdy się z tym nie śpieszyłam. Jednak nie wiem czy powinnam się martwić tym,że mój partner mógłby się kochać codziennie nawet po kilka razy ( jest duzo starszy,doswiadczony) a ja nie mam na to tak czesto ochoty. Od razu mówię,że mnie nie namawia,rozumie. Martwię się czy to normalne? Nabiorę chęci ? Czy na początku tak właśnie jest? Za każdym razem odczuwam większą przyjemność ..jednak inaczej sobie wyobrażałam to wszystko,orgazmu nie miałam. Dojdę do wprawy?

Gość gość
dodam,że nie chodzi tutaj o kompleksy w łózku. Nie mam tego.

Gość gość
nie jestem jakimś znawcą, ale jesteś młoda i nazwijmy to nierozbudzona są rozmaite temperamenty i u kobiet szczególnie ten temperament może się zmieniać seks nie jest czymś absolutnie automatycznym, co każdy potrafi każdy to potrafi wiadomo co odczuwania przyjemności można się nauczyć dużo leży po stronie twojego partnera warto pogadać o tym, popróbować innych pozycji, dużo gry wstępnej

Gość gość
teraz mi się rzuciło w oczy, że to tylko 5 razy! w ogóle bym się nie zajmował tym to jest dość normalna reakcja potrzebujesz czasu, poczucia bezpieczeństwa, pewnej rutyny i jeżeli partner jest świadomy i wyrozumiały, to będzie dobrze ;) jakby co to mogę pomóc :classic_cool:

Gość gość
jestem w twoim wieku i tez mam niskie libido. nie ma sie czym martwic. pozdrawiam. a skoro to twoj 5 razy to tym bardziej, daj sobie troche czasu.

Gość gość
poczekaj

Gość gość
Moze chorujesz na depresje? Lub cukrzyce? Chcialbym powiedziec ze to normalne ale chyba tak nie jest. No moze sie myle.