Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś facet z USA mówi że do mnie przyjedzie hahah

Polecane posty

Gość gość

Wrzuciłam swoje zdjęcie na taki portal z pytaniem o urodę. Natychmiast z kilkunastu facetów przypuściło szturm na mnie na priv... Większość ludzi na tym portalu jest z USA, i niektórzy oprócz komplementów mnie pytali z jakigo stanu jestem.. jeden napisał nawet 'błagam panie boże, bądź wolna i z poł-wsch!', inny że ma paszport.. i przyjedzie do PL :D. Oczywiście nie biorę tego jakoś na poważnie, ale: co jest śmieszne: ja NIE jestem piękna, mam tylko uroczy typ urody, ponoć fajny uśmiech, ale wiem, że jestem gdzieś miedzy przeciętną a ładną, w zależności od gustu. Ale może dla nich moja uroda to taka.. nowość? Nie wiem, w każdym razie jestem w szoku, przyznam wam szczerze. Bo 3 z tych gości było serio przystojnych (widziałam, też gdzieś tam wrzucali zdjęcia). Jakbym w PL miała aż takie powodzenie (mam je, ale nie jakieś nie wiadomo jakie) u takich kolesi, byłoby ciekawie

Gość gość
czuje sie wyróżniona faktem , że amerykańskie miecze gotowe by mnie ciąć

Gość gość
Już podszywy, już, już. Szczerze, to dziwne, ale naprawdę mnie to jakos mało obchodzi, może dlatego, że dla mnie to jest jakieś takie sztuczne. Niektórzy przesadzali, jeden potrafił napisać że ocenia laski po tym, czy chciałby, żeby... lizały jego k****a, o, boże! i poweidział że chciałby żebym ja to robiła, więc jestem ładna. Nawet tego nie skomentowałam. Dwóch innych chciało, zebym im wysłała więcej zdjęć (jeden nóg, tyłka) - też nie odpisałam.

Gość gość
poważnie to mnie nie obchodzą jacyś Amerykanie, muszą to być jakieś wyrzutki skoro się pPolką interesują. ale Wam pasztety zazdrosć w Was wzbudzić chcę. grube d**y

Gość gość
Odpisałam tylko tym normalnym, łądnie dziękując i niektóre dyskusje się rozwinęły ej, ale to naprawdę jest śmieszne - ja jeszcze dałam takie naturalniejsze zdjęcia, robione przez innych ludzi (stwierdzilam że selfie jest malo 'obiektywne') na których się średnio sobie podobałam

Gość gość
Oni myśleli, że jestem z USA... Walili komplementy, i potem pytali gdzie mieszkam (ale nie każdy, niektórzy pisali i 'wybacz że ci to piszę na pw, nie chcę wyjsć na głupka, ale musiałem to napisać i coś tam coś tam, ja ładnie dziękowalam, oni życzyli miłęgo dnia i tyle.

Gość gość
nie doczytałam do końca :D. Prowo za prowem, no, ładnie się produkujecie....

Gość gość
no i sie ciesz

Gość gość
Ja się nikomu nie podobam i jakos się tym d***** nie chwalę.

Gość gość
do mojej znajomej,z Francji gościo przyjeżdżał,holendra też miala w odwiedzinach,ale żaden dłużej nie zostal...

Gość gość
Wyroochac chca naiwna babę...

Gość gość
Facet musi być bardzo zdesperowany skoro polke chce dymac 🖐️

Gość gość
nie, nie,Ci obcokrajowcy byli kulturalni,tak mi mówiła,ciasto przywieźli,alkohol jakiś,to Polak który był u niej,przyszedł z pustymi rękami i sex proponował,ona się zgodziła i byli w chotelu,ale ponoć jej nie zaspokoił,bo się spił,a jak jej TAM grzebał to ją bolało i na oglądaniu tv się skończyło...

Gość gość
A nie przyszlo wam do glowy, ze im sie po prostu podoba? laska nie pisala ze chca do niej masowo przyjezdzac..

Gość gość
"w chotelu" XXXXX W Hotelu Naucz się wreszcie tłuku, pisać poprawnie, prymitywie, poznać cię po tych wypocinach, umiesz tylko o p********iu pisać, bzdury i to z błędami

Gość gość
Co to za serwis? Tez sie chce dowartościować.

Gość gość
kurcze, na tych portalach jaraja się każdą dziura a bidulki myslą że zostały wyróżnione i sa wyjatkowe na prawde żal takich sierot wiele dziewych sie tym jara że w obcym kraju faceci je komplementują i że niby szaleją te polskie kobiety to jakis koszmar , takie niedowartościowane, spragnione zainteresowania

Gość gość
od moich błędów,to się odwal,filtr sobie załóż jak cie oczy bolo... debilstwo...:o

Gość gość
na jakich portalach? To nie był żaden portal randkowy, tylko zwykłe forum dyskusyjne.

Gość gość
"filtr sobie załóż jak cie oczy bolo..' Bolo, o kuźwa, co to ma być :D BolĄ, tłuku Debilstwo to jest twoja pisanina :D Pisz, pisz, będzie ubaw

Gość gość
Ale z ciebie kretynka, przeciez oni sobie tylko konia walą do monitora :D

Gość gość
gość dziś kurcze, na tych portalach jaraja się każdą dziura a bidulki myslą że zostały wyróżnione i sa wyjatkowe na prawde żal takich sierot wiele dziewych sie tym jara że w obcym kraju faceci je komplementują i że niby szaleją te polskie kobiety to jakis koszmar , takie niedowartościowane, spragnione zainteresowania XXXXXXX wŁASNIE.

Gość gość
Ale mnie to nie obchodzi, że AKURAT w obcym kraju, tylko ogólnie.. I tak, jestem niedowartościowana.

Gość gość
bo Polki ładnie wypadają na tle innych kobiet, wiadomo, nie wszystkie. I to prawda, że są niedoceniane, miałam podobnie jak autorka, ale ja niestety wolę Polaków. Mój mąż jest hybrydą, doceniającym Polakiem :P

Gość do tego debla mądrali
sam jesteś ,bolo" fagasie z 11:10 to bylo specjalnie tak pisene,prosty test,wyszło,że buc jesteś, buc i szkoda gadać...

Gość gość
Autorko, jeżeli dowartościowanie Ciebie polega na rzuceniu kilku tanich komplementów ,które odnoszą się do wygladu fizycznego, to znaczy, że szkoda marnować czasu na Twoje dowartościowywanie , jesteś płytką osobą

Gość gość
Typowa tępa dziunia : ''ładna jeseteeem ??'' jak usłyszy że jest piękna gotowa za mąż wychodzić

Gość gość
ziś sam jesteś ,bolo" fagasie z 11:10 to bylo specjalnie tak pisene,prosty test,wyszło,że buc jesteś, buc i szkoda gadać... xxx taaa, tak się tłumacz, na takie podpuchy za tępy łeb jesteś