Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola133k

Ja Go ciągle kocham!

Polecane posty

Witam. Spotykalam sie z zonatym mezczyzna, on ma 27 lat, z zona jest tylko ze wzgledu na dzieci, tak mi przynajmniej mowil, bo kiedy byl w domu, zona wziela mu tel i w jego imieniu pisala do mnie. niestety od tamtej pory nie mam z nim kontaktu... jak myslicie, wypial sie na mnie i ma mnie gdzies? dodam ze to on mnie blagal abym go nie zostawiala, ze ma tylko mnie, i ze bardzo mnie kocha.co mam zrobic? :((

Gość gorycka
Pewnie kryzys mu minal i kocha teraz tylko żonę :) Młody zreszta 27 lat...odskocznie chcial sobie zrobić. ..zrobil i olal, a zonka pewnie jakieś ultimatum postawiła. Chlopak się wystraszył i po prostu się wypial istnieje jeszcze pozytywna wersja . Zona wykasowala mu twój nr tel :)

nawet gdyby wykasowala to zna moj nr na pamiec, ale nie rozumiem czemu mnie olal, skoro ja z nim nie chcialam byc a on mnie o to blagal, mowil ze cos sobie zrobi, potem mi zaczelo na min zalezec, ale teraz wiadac ze na marne, moze i masz racje

Gość gorycka
Sama jestem mężatką w tym wieku. Wiem co mowie :)) daj sobie z nim spokój. To ich gierki

Gość gorycka
Aaa to zonka pewnie zniszczyła kartę sim he he a tak propo dlaczego spotykałas sie z żonatym ?? Jakie maja dzieci ?

bardzo mozliwe, a zaczelam sie z nim spotykac przez moja kolezanke. bylismy razem na imprezie i tak jakos wyszlo... teraz tego zaluje, bo po tym wszystkim co z nim przeszlam, jestem pewna ze go kocham. a dzieci ma 2 coreczke 5lat i synka ok. roczku

Gość gość
Odpuść sobie :)

ale mam ochote sie na nim "zemscic", moze wtedy poczuje jakokolwiek satysfakcje i powiem ze nie byl tego wart... z natury nie zrobilabym takiego czegos

Gość gorycka
Wiola dobrze ci radze daj sobie spokój z nim.tez zapewne jesteś młoda cale życie przed tobą na co ci facet który będzie musiał placic alimenty na dwójkę dzieci i pewnie jeszcze żonę. A poza tym on nie zostawi żony bo sa dzieci i to dwojka maluchów. Faceci sa za slabi na takie ewolucję życiowe i zmiany :) fajnie było się zabawić i narka

to spotkaj sie z jego zona na kawe a dowiesz sie jaki jest kochajacy maz i ojciec dla dzieci ,moze wtedy sie naprawde przekonasz zeby dac sobie spokoj i na przyszlosc nie wchodz w bagno

Gość gorycka
No i nie rób żadnej zemsty na co ci ona ??? By poczuć się lepiej ? Chyba ze drecza cie wyrzuty sumienia ;) chociaż akurat w tyłku bym miała jego żonę he he dla niego i tak już jest karą ze ciebie juz mieć nie będzie reszta sama się odwdzięczy

Gość gorycka
Ho ho ho kawał drogi ja się mądruje a sama mam romans he he a mój k... pewnie myśli tak samo jak ty o swoim he he

posluchaj przedmuwcow odpusc sobie nie warto , a na przyszlosc badz ostrozniejsza no chyba ze spodobala Ci sie rola kochanki ?

Gość gość
zapomnij, tacy właśnie są faceci

dopiero dzis zalozylam tu konto i jestem to ogolnie pierwszy raz, ale moze przyznac ze ten portal jest swietny i pomocny

Gość gorycka
Wiola a ty mi przypadłas do gustu he he

myslalm ze jesli tyle km po 2 razy z tyg przyjezdzal to cos jednak czul , zreszto mnie tez zabieral, no a romanse sa calkiem ok, tylko jednak trzeba trzymac uczucia na wodzy :)

Gość gorycka
U mnie to już inna historia :) moje małżeństwo i tak jest do d**y chciałam rozwód a on chcial sie wieszać jest jeszcze dziecko , ale pewnie wolaloby mieć osobno rodziców a mieć szczęśliwa matkę przy sobie niz wiecznie śpiącego ojca i matkę smutna ;)

no tak, masz racje, ale faceci zawsze maja to do siebie ze chce sie wieszac. mi tez tak mowil kiedy powiedzialam ze nie chce sie z nim spotykac. najgorsze jest ze ja wiem jak on sie do zony odnosi i ze to co mowil jak jest z nia tylko dla dobra dzieciakow naprawde mnie przekonalo ze mnie kocha. podobno z zona nie kochal sie od pol roku prawie... ZDRAJCA!!! a Ty cigle masz zamiar tkwic w tym zwiazku?

ja tez tak mysle, teraz to juz nawet jestem pewna. moj tez chcial sie wieszac, a jednak wrocil do zony, chyba... :) i zyje zdrajca :))

Gość gorycka
Teraz już wiem ze tego by nie zrobił nie. Nie bede sie dłużej męczyć ;) bede miec drugie podejście tylko się po zbieram po ostatnich ekscesach a nie było to wcale dawno i tez ryczal ze się zmieni i dupa dlugo nie trwalo i od nowa ....

mezczyzni... w sumie gdyby nie oni to swiat bylby nudny, ale czasem mam ochote wszystkich powystrzelac! a Tobie Gorycka zycze jak najlepiej :) tylko tym razem sie nie wycofaj

Gość gorycka
Paweł ha ha ha ha dobry ten ksiądz w życiu bym nie zdradzila gdyby bylo dalej dobrze :) A prędzej tez były okazję i jakis nie bylo mi to w głowie. Mimo ze i kryzysy juz wtedy były a teraz fakt mam toksyczny związek w którym się cofam Wiolabale kurde ze dwa razy w tyg robil po tyle km ??? To przecież 1600 kurde moze faktycznie cos czul a do żony jak się odzywa ???