Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polkawuk

Ciapaty tak czy nie?

Polecane posty

Gość Polkawuk

Witam, jestem dość młoda kobieta mieszkająca w UK. Mam spory problem! Weszłam w znajomość z "ciapatym" problem polega na tym, że oboje sobie się spodobalismy.. On szanuje moja mamę i strasznie ją lubi, gdy chodzi do jego sklepu strasznie cieszy się na jej widok... On umie mówić trochę po polsku bo ma friends polaka, ostatnio mówił mi, że chciałby żebyśmy oboje byli sobie otwarci i mówili szczerze, że on nie chce żadnych kłamstw... A tak naprawdę, on stwierdził że chce mnie poznać bliżej, wie ze nie chce od razu z nim do łóżka wskakiwac i szanuje to, powiedział, że mu to się podoba..i że nie chce mnie krzywdzić i chce mnie bronić i pomagać mi.. On mi się strasznie podoba i jest naprawdę w porządku i miły... Wiem, że chce być ze mną jak to on mówił "na poważnie "więc kochani, co ja mam robić?jak myślicie?wchodzić w to?

Gość gość
leczyć się na głowę puki jeszcze czas. W tak wielkim kraju nikogo normalnego nie było??? Masakra...

Gość gość
Pewnie mame juz wydymal teraz kolej na ciebie:-)

Czy wchodzić w to? No na bank to on che wejść w Ciebie. Biała kobieta no wiesz dla ciapatego atrakcja nie z tej ziemi. Nie znaczy to że jestem rasistą ale? No nie lubię czegoś skubańców no nie lubię!!!

Gość gość
Milosc miloscia naprawde Ale nie daj sie nie rob wstydu po pierwsze po drugie oni tacy sa oklamani itd uwierz,ze slyszalam juz duzo takich historii,ale zadna sie dobrze nie skonczyla on jest inaczej wychowany i nie wybijesz mu tego z glowy zawsze bedziesz nikim kobieta jest nikim dla ciapatego

Gość gość
Moja osobista rada to znajdz sobie kogos z twojej kultury,europejskiej.Mam wieleletnie doswiadczenie ze swoim mezem.Zeby zjadlam na tym zwiazku.

Gość gość
Już niedługo będziemy takie kwasem oblewać. Już całkiem niedługo.

Gość gość
niestety musze potwierdzić zdanie większości tutaj. prawie nigdy nie kończy się to dobrze a bardzo często bardzo źle. to prawda, że oni sa mili, sympatyczni, wydają się normalni.... do czasu... jak już ciebie zdobędzie to staniesz się dla niego własnością, jak samochód czy szafka. i tyle będziesz dla niego znaczyła. a jak się zorientujesz to nie pozwoli ci odejść. będzie nachodził, straszył, napadał, nasyłał kumpli itp. daj sobie spokój z ciapatymi!!!!!!!!!

Gość gość
Wstyd mi za takie jak ty, co chcą się wiązac z ciapatymi. A potem mówią że polki to k...wy. Mało masz białych, fajnych chłopaków?? :o

Gość gość
Jeden na tysiac jest okey,a cala reszta????

Gość gość
Tak, tak...twoj Ahmedzik jest taaaki inny, taaaki kochany....do czasu az ci pysk kwasem obleje.

Gość Stary Kawaler Bronek
Zostaw go daj se z nim spokój.

Gość gość
Nie przesadzajcie i nie straszcie dziewczyny;na pewno taki zwiazek nie jest polecany,bo:1. robi dla papierow,2.dla zwyklego wyszumienia sie,a zona z dziecmi daleko,daleko....3 jak chce z toba faktycznie byc,to zacznie cie osaczac i przerobi wedlug wlasnego gustu:zmiana religii,pogladow,ubioru,wybior przyjaciol itp.Wiedz,ze to jest typowy schemat i ja o ty WIEM.Tez mieszkam za granica i duzo widzialam.I powiem ci jedno moj maz tez jest jednym z nich,ale my jestesmy jak dwa lyse konie i nie od tej mody na innych mezow,co sie rozpoczela,tylko od nastu lat.Swiat z nim zwiedzilam,rodzine i przyjaciol poznalam.I WIEM,jakie jest zycie!!! Kochamy sie oboje,przestalismy zmieniac jeden drugiego,bo sie po wielu LATACH zaakceptowalismy.I wiedz ,ze ja nie mam problemu z wyjsciem i kapiela w stroju na plazy i krotkimi szortami,ale ty bedziesz miec.1000 procent pewnosci tobie daje i odradzam ten zwiazek.

Gość gość
Mieszkam w anglii jestem facetem ale czy naprawde nie ma jakiegos bialego angola przy tobie? :/ dlaczego ciapaty... sorry mam jakis maly uraz jak widze laski z pl na dichu i uwierz mi ze zazwyczaj sa to slabego lotu kobitki i non stop w towarzystwie ciapatych on nawet jak nie bedziesz sie mu podobala to bedzie ci slodzic na majsa widzialem podobne akcje w sklepach jak pisalas dziewczyny dostawaly od nich darmowe cuksy chleb..masakra jakas :/ a co jesli zajdziesz w ciaze a wam sie nie uda ?:/ w pl takie dziecko bedzie mualo sajgon.. ja sie brzydze polkami po zwiazkach z ciapatymi boje sie ze syfa jakiegos zlapie :/ ostatnio jednej polce zwrocilem uwage na imprezie zeby sie ogarnela i znalazla bialego angola a nie co chwile ja widze z ciapatym innym a ona na to o co ci chodzi nie twoja sprawa :/ a jednak moja bo przykro sie robi jak wszyscy mysla ze polki latwe i na ciapatych leca...

Gość gość
P.s gdybym wszedl w nieswiadomy zwiazek z wielbicielka ciapatych a wyszloby to od kogos trzeciego bo na pewno nie od nuej zauwazylem ze po czasie bardzo sie wstydza jak ksiaze okazuje sie katem to z miejsca wypad... nawet jakby byla w ciazy to wypad

Gość gość12333
CIAPATY?? Tylko zakompleksieni, zawistni, Polacy-wielcy katolicy mogli tak nazwać drugiego człowieka! Byłam w UK i każdy p[olak tak mówi i hiundusach i arabach, strasznie mnie to raziło. Co to za okreslenie?? I tak mówią katolicy o drugim człowieku? żal:-(

Gość gość123333
Ale odnosząć sie już do tematu- NIE!! zbyt dużo różnica kulturowa..

No nie tylko katolicy, nie tylko!!! A czy Polacy są wielkimi katolikami? Polacy to tylko wielkie kościoły maja a po wyjściu z takiego przybytku to brat brata harata.

Gość gość
Nie dla muzułmańskich kłamców i debili, obca kultura, całkowicie zdegenerowana!!!