Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wystawiłam mieszkanie na sprzedaż i biura zalewają mnie telefonami

Polecane posty

Gość gość

jestem w szoku, wydzwaniają az mam kilka prób połączeń w jednym momencie niektóre odebrałam i facetka takie bzdury gadała myśląc że jestem jakąś zacofaną babą która pieniędzy na oczy nie widziała i mysli że każda dowolna kwota mnie ucieszy co za ludzie :O masakra , pouczaja mnie co powinnam zrobić , jakbym daunem byłam , myślą że nie mam na chleb i chce mieszkanie sprzedać ja piertole jacy idioci :O a jedna to mi nakazuje sprzedać jej klientom to mieszkanie i mnie opieprza hahaha :D padłam

Gość gość
Bądź ostrozna, bo biura lubią kłamac ze mają klienta już. Każą podpisac wylacznosc, potem twierdzą ze klient się rozmyslił a na nowego z ich ręki czekasz pól roku i nic nie możesz zrobić bo jesteś zwiazana z nimi umową. Tak było z moimi znajomymi.

Gość gość
Poprawna forma to DOWN. Jeśli czegoś nie znasz to nie używaj. Poza tym urzekła mnie Twoja historia!

Gość gość
Dobra daj jej spokoj spolszczyla. Wiem o czym piszesz autorko tez to mialem. Ustaw zaporowa cene dla biur posrednictwa i trzymaj sie tego,ze tylko to Cie interesuje a jak nie to niech spadaja. Dla pewnosci powiedz grzecznie s/p/i/e/r/d/a/laj!:-D. Gwarantuje,ze skoncza dzwonic

Gość gość
a w ogłoszeniu umieściłam info,że agencjom dziękujesz. JEśłi nie, sama jesteś downem.

Gość gość
ale przez to że te agencje dzwonia duzo sie o nich dowiedziałam, jeden facet powiedział mi że ma dla mnie klienta który ma gotówkę i zapłaci mi tyle ile chce bez negocjacji tylko muszę się z nim spotkać hahahaha :D ręce opadają jakie bzdety wmawiają hahahahahaha

Gość gość
w ogłoszeniu zaznacz, że nie chcesz pośredników!