Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kontakt ma Wasza mama z Waszą teściową?

Polecane posty

Gość gość

Lubię się, nie lubią, dzwonią do siebie od czasu do czasu, spotykają na kawę? Pytam tak z ciekawości :) Moja teściowa i moja mama lubią się, ale nie dzwonią do siebie ani nie spotykają na kawę itp. Spotykają się razem tylko podczas rodzinnych uroczystości typu święta.

Gość gość
u mnie tak jak u ciebie, spotykają się na urodzinach wnuków, na świętach, moich imieninach, lubią się, zawsze dzwonią do siebie z życzeniami, jak spotkają się przypadkiem to zawsze zamienią kilka zdań ale nie można powiedzieć, że się przyjaźnią. Teściowa jest starsza o 14 lat :P

Gość gość
Lubią się, dzwonią do siebie, zapraszają, ojcowie tak samo, wiec ogólnie nasi rodzice maja ze sobą super kontakt

Gość gość
Mają kontakt w ścianie.

Gość gość
Moi teściowie i rodzice mieszkaja w innych częściach polski,spotykaja sie tylko przy imprezach okolicznościowych i to tylko wtedy jak my jesteśmy w kraju(do tej pory jakieś 5-6 razy sie spoktali), niby sie polubili ale ostatnio moja mame tesciowa trochę wkurzyla,a tak to nie dzwonią do siebie,ani nic.

Gość gość
To ja autorka. U mnie jest tak, że różnica wieku między moją mamą a teściową to tylko 2 lata, mieszkają w tym samym mieście, lubią się, ale nie przyjaźnią. Nie to, że mi to jakoś przeszkadza i chcę je do siebie zbliżyć, tylko chciałam dowiedzieć się jak jest u innych w tej kwestii :)

Gość gość
U mnie roznica wieku to 6 lat (tesciowa starsza), ale i tak się zaprzyjaznily, choc dzieli je 50km, dzwonią do siebie, czasem sie spotykają a nawet sobie pomagają (np teść kupował coś ram do remontu dla moich rodziców żeby na darmo nie jechali 50km), spotykają się czasem nawet bez nas. Ostatnimi czasy nawet Święta spędzają razem (jedni drugich zapraszają). A poznali się dopiero gdy my się zaręczyliśmy :)

Gość gość
moja mama ma 3 teściowe jeśli tak można nazwać z pierwszą widuje się na urodzinach wnuka lub wnuczki, drugą widziała tylko na ślubie 4 lata temu., a 3 jak spotkają na mieście to zamienią 2 zdania grzecznościowo. nie dzwonią ,nie odwiedzają się. lubi je wszystkie, ale nie zapraszają się na święta, ani imieniny. mama ma jeszcze swoich rodziców. więc na święta jest nas 12 osób . mama ma 2 braci, tato 4 siostry. wszyscy żyją w zgodzie więc jest kogo odwiedzać.