Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarrrna_

Czy jest tu jakiś zaradny Pan, ktory...

Polecane posty

Gość Czarrrna_

... może mi pomóc w sprawie anteny? Nie mam o tym kompletnie pojęcia. Mam kabel, wtyczki i połączyłam to wszystko, połączyłam gdzie trzeba ale nie ma wogole sygnału.

Gość gość
A skąd jesteś ? Bo jak niedaleko to 150 + koszty dojazdu .

Gość gość
Ona chciała za darmo. Słaby jesteś w te klocki

Gość gość
Za darmo umarło a ja nie mieszam pracy z rozkoszami . Profesjonalista jestem a ponadto żonaty.

Gość gość
może jeszcze trzeba włączyc telewizor?

Gość Czarrrna_
To obawiam się, ze koszty dojazdu by mnie zrujnowaly :) mieszkam w Niemczech.

Gość gość
Ja bym wiedział jak podłączyć ci te wtyczki, sygnał byś miała taki, że dupę urywa.

Gość Czarrrna_
Gdybym nie wlaczyla telewizora to chyba raczej nie wiedzialabym że sygnał i jakość jest 0 , nie sądzisz...?

Gość gość
Faktycznie potrzebujesz

Gość gość
Ale o jakiej rozkoszy piszesz? Ico ma zona do tego? Mialam na myśli ze skoro jestes w tym dobry to kobiecie wytlumaczysz tu krok po kroku jak podłączyć antene z tv. Ale widze ze Tobie wszystko z jednym sie kojarzy. Czy chcesz kase za informacje tu na forum? Żałosne

Gość Czarrrna_
Haha to powiedz jak a nie obiecuj

Gość gość
Nie to nie, podłączę innej.

Gość Czarrrna_
Szczerze mówiąc na to po cichu liczyłam, ale spodziewałam się też ze zrobi się 10 stron i i tak się nie dowiem :)

Gość gość
Ok . Czy na pewno dokładnie wbiłaś kod ? Spróbuj zresetować dekoder i popraw wszystkie styki. Sprawdź czy nie pomieszałaś kolorów na wtyczkach . Do tej co się bulwersuje to gdybyś tylko wiedziała ile kobiet chce płacić w naturze to byś się nie dziwiła .

Gość gość
Poczekaj moze znajdzie się bezinteresowny pan z umiejętnościami

Gość gość
a może trzeba włączyć automatyczne wyszukiwanie i strojenie kanałów/ to pisała kobieta/

Gość Czarrrna_
Pewnie tak, ale nie musisz mierzyc wszystkich jedną miarą :) a więc tak, mam polski dekoder Ale nie podłącze go na razie bo nie mam talerza, to musi poczekać. Póki co chcę podłączyć zwykłą telewizje niemiecką, bez żadnych dekoderow. Są dwa talerze na cały blok pod które mieszkanicy muszą się podpinac, u mnie w domu są dwa wyjścia TV i SAT. Dałam do TV, drugi koniec kabla włożyłam do telewizora i dałam na kodowanie kanałów, ale nie znalazło nic, próbowałam na wszystkich częstotliwościach...

Gość gość
Moze pomoge, ale musze wiedziec jaka to antena i jaki dekoder? polsat, nc+, czy jakas inna?

Gość gość
Szanująca sie kobieta nie proponuje placenia w naturze więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Wspolczuje klientek i pomyslec ze godzine przed tobą płaciła inkasentowi

Gość gość
No to sygnal ci powinien zapewnic administrator domu, moze wogole nie masz sygnalu jesli nie masz z nim umowy i nie zaplacilas za telewizje?

Gość gość
Jakby autorka byla tą o której ty myslisz to by napisala ze szuka pomocy w podłączeniu anteny a zaplata w naturze. Nigdzie nie wyczytalam takich info

Gość gość
Spróbuj przełączyć na sat bo może masz odbiór przez dekoder wspólny .

Gość gość
gość dziś Twój post z 13.11 odebrałem jako aluzję .

Gość Czarrrna_
Do reszty "życzliwych" Panow, takiego cwaniaka jak wy to ja też mam w domu jednego i też nic nie wnosi pożytecznego a się kręci tylko żeby nie było ze nic nie robi.A nie robi nic - bo nie potrafi! Kkierownik zamieszania. A Najwięcej dyskutuje, fachowca też nie wezwie w obawie o swoje ego :) i jakie są skutki? Ze ja siedzę bez tv. I nie jestem blondynką która się zastanawia który guzik w pilocie nacisnąć tylko do tego naprawdę trzeba mieć jakies pojęcie. 2 tygodnie temu straciłam całą kuchnie bo przywieźli mam kartonach, sama! Więc darujcie sobie komentarze o wlaczeniu tv :)

Gość Czarrrna_
Skręciłam kuchnię* mialo być. Ddziękuję serdecznie, zaraz spróbuje pod SAT :)

Gość gość
Mowa byla o podlaczeniu dekodera tak? Skoro pisalam ze slaby jesteś w te klocki mialam na myśli podlaczenie dekodera. Napisalam ze chciala darmo bo dziwne zeby za porade w necie placic komus kase. Nie wiem w czym problem? Nigdzie nie było mowy o seksie. Nie pisalam ani ja ani autorka. Nie wiem czemu tobie podłączenie dekodera kojarzy się z seksem?

Gość gość
Szkoda słów.

Gość gość
Dlaczego?

Gość Czarrrna_
Dziękuję serdecznie wszystko działa!!! Nie próbowałam wcześniej pod SAT bo tam było inne wejście. Ale zmieniłam ładnie i przykrecilam i zaczęło kodowac kanały! Dziękuję raz jeszcze. Ale sie królewicz zdziwi jak wroci do domu :D

Gość gość
No to jestem 150 w plecy :D I co gościu , kiepski jestem co?