Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość156

pranie wyprawki!

Polecane posty

Gość gość
wy za to macie pralkę, żelazko ale za to rozumku brakuje

Gość gość
Najpierw się mądrza na temacie o praniu nowych rzeczy i wtedy okazuje się ze wszystkie piora bo jak to? Po kims nosić? Ktoś przymierzal! Bleee, a tutaj wielkie panie nie piorace bo rodziły sn i dzieciom nawet kurz nie przeszkodzi. Zal mi was naprawdę. ..

Gość gość
Skoro tak to wyjdz stąd...bo jeszcze rozpuku dostaniesz od tego śmiechu:D

Gość gość
Ubaw po pachy;D

Gość gość
"A gdzie wysylaja ba macierzynski w ciąży? To moze skorzystam. Sa kraje gdzie wysylaja, niestety, ale Ty napewno bys nie skorzystala.... macizeynski nie jest rozciagliwy i miala bys pozniej mniej czasu na siedzenie w domu "z dzidzia" ;)

Gość gość156
no tak przeciez kazda z was tutaj jak widzi temat to kazdy ma przeczytany,hmm na tym macierzynskim naprawde musi byc nudno... hmm otoz wyobraz sobie ze widzialam ten temat ale nie czytalam ahh no widzisz tak mozna! do tej dyskusji brakuje tylko zeby ktos napisal ze to prowo,bo z tego co widze zawsze znajda sie jedze ktore wszystko wiedza najlepiej, dzieci nie myja i im nie piora bo przeciez to kary godne! naprawde darujcie sobie i idzcie posprzatac bo szkoda mi tych zaniedbanych dzieci, mieszkan a przede wszystkim was drogie panie!:)

Gość gość
ja to Was nie rozumiem? to swoich rzeczy nie pierzecie? nie prasujecie? dziecko to tak samo czlowiek i co mam go olewac? nie rozumiem

Gość gość
"no wlasnie mysle sobie powoli prac albo zaczac po nowym roku chyba nie bedzie za pozno" Powiedzcie mi ILE wy tego prania macie ze stanowi to dla Was taki problem i wyzwanie ????

Gość co prawda nie jestem w ciąży
ale na temat weszłam i...zdziczałam... nigdy bym nie pomyślała żeby zakładać temat o tym kiedy mam prać ciuszki dla dziecka... chyba jestem jakaś dziwna:(

Gość gość
No zgadzam się z tobą..jesteś dziwna..

Gość gość
Piora france, ale po co się przyznawac skoro lepiej się ponabijac z normalnych mam? Coz, potem się jedna z druga dziwią skad w szkole wszy w XXI WIEKU.

Gość gość
czy coś w tym dziwnego, że kobiety przeżywają czasami długo wyczekiwane macierzyństwo?? po co to wszystko? a no po to, żeby cieszyć się taki małymi rzeczami

Gość gość
Nieeee, lepiej byc stanowcza, konsekwentna mamuśka co to lap nue umyje, bo wiecej bakterii jest w kiblu niz na ich rękach. Brawo!

Gość gość
jakby kafe był forum dla mężczyzn, to jestem pewna, że udzielaliby sobie konkretnych odpowiedzi bez zbędnej zawiści i dogryzania. Mentalnosc niektorych kobiet jest poniżej wód gruntowych. Wchodzą na kafe, żeby zaczepiac i wyrzucac tu swoj jad. Jak swiat swiatem tylko baby takie są! A zapewne te, ktore w temacie nie moga sie udzielac sa nieszczesliwe, bezpłodne, maz je zdradza itd...

Gość gość
niech odezwie sie kolejny jad! :)

Gość gość
Wypralam, wyprasowalam, wsadzilam do szafki. Raz, wystarczylo. Nie pamietam kiedy ale jak jeszcze czulam sie w miare ok. ALe po co zakladac taki temat? Jesli ja czegos nie wiedzialam nie zapieprzalam na kafe i nie zakladalam durnego tematu tylko dzwonilam do mamy albo tesciowej. I co to za roznica czy wypierzesz w 31 czy w 37 tc? I tak sie zakurzy i tak. A skoro te zarazki sa takie smiercionosne to mam nadzieje, ze szafki tez wysterylizowalyscie.

Gość gość
skoro jestes taka matka polka to po co tu siedzisz? idz pogadaj z mama albo tesciowa

Gość gość
Siedze bo jest z sie z czego posmiac. A Ty co? Zazdrosna, ze mam wsparcie bliskich osob czy jak?