Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Programy odchudzania

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Kr贸tko o mnie: jestem po 2 miesi膮cach odchudzania. 呕adne suplementy poniewa偶 zdaje sobie spraw臋 jak one dzia艂aj膮, a raczej jak nie dzia艂aj膮. Szkoda 偶e p贸藕no to zrozumia艂am i wyda艂am na to troch臋 pieni臋dzy. 2 miesi膮ce odchudzam si臋 ze swoj膮 diet膮. Czyli opracowa艂am sobie posi艂ki i staram si臋 tego trzyma膰. Podstawowe zasady odno艣nie posi艂k贸w, godzinach po kt贸rych nie jem w臋glowodan贸w, du偶o wody, posi艂ki g艂贸wnie z pary. Efekty po tym czasie mia艂am ale nie takie 偶eby nie szuka膰 czego艣 lepszego. Nie wiem, mo偶e po prostu nie potrafi臋 dobrze przygotowa膰 sobie diety. Jako 偶e specyfiki od kt贸rych si臋 chudnie siedz膮c przed TV mnie nie interesuj膮 zainteresowa艂am si臋 dietami najpopularniejszymi w sieci. Dlaczego wierze w diet臋? poniewa偶 dieta musi odchudzi膰. Nie jest w tym nic magicznego. Szuka艂am o por贸wnywa艂am 3 najpopularniejsze. Ka偶da jest atrakcyjna i nie wiem na kt贸r膮 si臋 przenie艣膰. Dieta Allevo, Limvena, Herbalife. 3 r贸偶ne programy, r贸偶ne koszty i opinie. Pisz臋 ten post aby znale藕膰 osoby kt贸re stosowa艂y kt贸re艣 z wymienionych diet i mog膮 co艣 powiedzie膰 na kt贸ry艣 z nich a mo偶e na ka偶dy ;) Na prawd臋 nie jestem g艂upia i nie trzeba mi doradza膰 b膮d藕 nie zam贸wienie diety. Chce tylko opinie os贸b zainteresowanych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 ch臋tnie si臋 dowiem co艣 na temat diety limvena. Troch臋 ju偶 poczyta艂am ale ch臋tnie dowiem si臋 wi臋cej co艣 od os贸b kt贸re j膮 stosuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
brak ci polotu z tym lin.... co艣 tam

Udost臋pnij ten post

Jeste艣. Ka偶dy organizm jest inny, to 偶e jednemu pomaga taka dieta nie znaczy, 偶e u Ciebie te偶 si臋 sprawdzi. Czemu nie chodzicie do dietetyczek?!?! Przecie偶 tylko w艂a艣ciwie dobrana dieta pomo偶e Ci schudn膮膰. Suplementy troch臋 mog膮 pom贸c, je艣li masz siln膮 wol臋 i Twoja dieta nie ko艅czy si臋 tylko na ich za偶ywaniu, ale bardziej polecam probiotyki, szczeg贸lnie na pocz膮tek, mi zalecono trilac, ale jak ju偶 m贸wi艂am - id藕 do dietetyczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
stosowa艂am kiedy艣 diet臋 1000 kalorii. Wydawa艂o mi si臋 偶e taki poziom kalorii to przesada i szybko od niej odesz艂am. Teraz niby stosuj臋 diet臋 limvena kt贸ra ma 900 kalorii na tym etapie na kt贸rym jestem. Nie jestem taka os艂abiona, nie odczuwam tak naprawd臋 偶e robie co艣 podobnego do dieta 1000 kalorii ! aa efekt jest. Kwestia widocznie koktajli kt贸re s膮 do艂膮czone do kuracji. Racja 偶e dieta to kwestia indywidualna. Ja si臋 odwa偶y艂am i zam贸wi艂am. Zawsze z t膮 diet膮 mo偶na p贸j艣膰 na konsultacje do dietetyczki.

Udost臋pnij ten post

przy tak ma艂ej ilo艣ci kalorii musi by膰 jaki艣 pozytywny efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 jestem za tym,偶e dobry dietetyk mo偶e pom贸c. Wiadomo, ka偶dy organizm jest inny, inaczej reaguje, ta dieta, kt贸ra u jednej jest skuteczna, u drugiej mo偶e w og贸le nie zadzia艂a膰. Dlatego ja tak samo jestem zwolenniczka wizyty u specjalisty, zw艂aszcza 偶e sama mia艂am okazj臋 by膰 "prowadzona" przez indywidualny plan dietetyczny u pani Ani Pietrych - http://slimcenter.pl wykona膰 wszystkie badania, wykluczy膰 alergie pokarmowe i dopiero mo偶na dzia艂a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Program odchudzania podobny do kilku na rynku, jednak przemawia za nim par臋 dodatkowych plus贸w. Kiedy艣 stosowa艂am jeden podobny program ale bardziej ubo偶szy. Teraz podchodz臋 do tego. Jak b臋d臋 na zaawansowanym etapie to napisze i por贸wnam jak to u mnie by艂o, tak aby zach臋ci膰 b膮d藕 odradzi膰 osobom kt贸re nie wiedz膮 czy go stosowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalaGonia34
Dziewczyny najlepsza dieta jak膮 kiedykolwiek stosowa艂am - http://odu.pl/6gfu Polecam je艣li chcecie szybko schudn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie mozesz napisac jaka to dieta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobnie jak Ty (autorka w膮tku) d艂ugo b艂膮dzi艂am w tematyce odchudzania pr贸buj膮c r贸偶nych to sposob贸w na osi膮gniecie wymarzonej sylwetki. Najpierw nacisk by艂 na suplementy, kt贸re szybko odstawi艂am. B艂臋dem by艂o to 偶e nie mia艂am przy tym 偶adnej diety, wi臋c efekt贸w te偶 nie by艂o. Nie rozumia艂am jak dzia艂aj膮 suplementy. P贸藕niej przysz艂a pora na r贸偶ne diety, kt贸re sama sobie albo wyczyta艂am w necie albo sporz膮dza艂am. Efekt. Kiepski, lub zwyczajnie wyniszczaj膮cy. Wi臋c nadszed艂 czas na gotowe diety do kupienia. Tym razem bardzo dok艂adnie sprawdzi艂am diet臋 Limvena, kt贸ra r贸wnie偶 wymieniona jest w w膮tku. Dieta kt贸ra ma na celu zmniejszenie ilo艣ci kalorii spo偶ywanych w ci膮gu dnia do takiej ilo艣ci jak膮 potrzebuje nasz organizm by funkcjonowa膰 ale nie odk艂ada膰 tego w t艂uszcz. Mamy rozpisane dania, ilo艣膰 kalorii jak膮 mo偶emy spo偶y膰. Mamy r贸wnie偶 koktajle od偶ywcze, z bia艂ka serwatkowego (nie sojowego!). Smaki trzy, czekolada, truskawka, wanilina. W smaku s膮 bardzo dobre. Nie nudz膮 si臋 w og贸le. Efekty odchudzania s膮 bardzo widoczne ju偶 w ci膮gu kilku dni. Wszystko oczywi艣cie zale偶y od ka偶dego z osobna. Ile tego t艂uszczu ma do spalenia itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Limvena wbrew pozor贸w nie jest trudn膮 diet膮. Ba艂am si臋 ale jestem ju偶 na 2 tygodniu. Nie odczuwam g艂odu, zm臋czenia. Efekt ju偶 niewielki mam i jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem bardzo zadowolona z tej diety. Ograniczam ju偶 dzi臋ki koktajlom nie zdrow膮 偶ywno艣膰. Czuje si臋 od偶ywiona, pe艂na energii dzi臋ki koktajlom. Spadek wagi r贸wnie偶 widoczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobne do niekt贸rych na rynku ale faktycznie zapwoiada si臋 du偶o lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
LIMVENA dzia艂a!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kloso
Sama mia艂am taki problem, by przed zim膮 zrzuci膰 denerwuj膮ce mnie te 5kg uda艂o mi si臋 w ci膮gu 2 miesi臋cy Polecam rowerek stacjonarny 1,5 do 2h godzin dziennie, je艣li kto艣 ma siedz膮cy tryb pracy to mo偶na si臋 przymusi膰 i po powrocie wskoczy膰 na rowerek ksi膮偶ka w 艂apy i spalamy. Z diet nie za bardzo mog臋 ci jak膮艣 poleci膰, sama stosowa艂am si臋 do og贸lnych zalece艅: -brak pieczywa -brak makaron贸w -owoce zamiast s艂odyczy -ryby zamiast ciemnego mi臋sa Ratowa艂am si臋 te偶 suplementem zielona kawa max w tabletkach, mi艂o dodaj膮 energii rano i odnosz臋 wra偶enie 偶e zmniejszaj膮 艂aknienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
program limvena uko艅czy艂am 2 miesi膮ce temu. Nie u艣wiadczy艂am powrotu wagi do tej pory przez to 偶e nauczy艂am si臋 zdrowo od偶ywia膰 i to wszystko dzi臋ki tej diecie limvena. Doskona艂y plan, doskona艂e wsparcie. Zastanawiam si臋 czy nie dokupi膰 koktajli. mam taki tryb dzienny 偶e cie偶ko mi sobie przygotowa膰 co艣 zdrowego w czasie pracy... a tak te koktajle by艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem 艣wie偶o po kuracji z dieta limvena. To co mog臋 powiedzie膰 w pierwszej kolejno艣ci to oczywi艣cie rezultaty jakie osi膮gne艂am. 14kg. 呕adnym innym sposobem nie uda艂o by mi si臋 uzyska膰 takiego rezultatu. Sam program to zani偶enie spo偶ycia kalorii oraz uzupe艂nienie diety koktajlami od偶ywczymi. Szybko spada brzuszek i lec膮 kilogramy. Nie ma os艂abienia ani niczego takiego. Wszystko jest przemy艣lane.Bardzo POLECAM DIETE LIMVENA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Limvena to solidna dieta pomagaj膮ca zrzuci膰 ka偶dy kilogram. Koktajle kt贸re zast臋uj膮 posi艂ki s膮 smaczne, a kilogramy kt贸re przy tym spadaj膮 doskonale motywuj膮 do uko艅czenia kuracji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdulka01
ja mia艂am diet臋 od dietetyka i by艂am bardzo zadowolona. wszystko mia艂am wyliczone i produkty takie jak lubi臋. do tego jazda na rowerze. bra艂am jeszcze tabletki iqgreen 偶eby szybciej schudn膮膰 i faktycznie efekty by艂y od razu zauwa偶alne. ba艂am si臋 tylko jaki艣 efekt贸w ubocznych ale nic takiego mnie nie spotka艂o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po limvenie ja doskonale si臋 czuje. Odmieniiona nowa ja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedyna dieta kt贸ra nie by艂a cie偶ka w utrzymaniu a da艂a takie efekty. Limvena Rulez :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiullinkaa
Ja pr贸bowa艂am wielu spos贸b, diety kt贸re przerobi艂am... masakra nawet nie liczy艂am... i zawsze efekt marny. Zacz臋艂am zamawia膰 sobie http://easyfitbox.pl/ - jest zdecydowanie lepiej, przede wszystkim nie podjadam, pilnuje godzin jedzenia i mam taki bardziej zorganizowany dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Najzdrowsza dieta, nawet odchudzaj膮ca - to naturalna dieta, oparta na zmniejszeniu kaloryczno艣ci, a nie sk艂adnik贸w od偶ywczych, witamin i minera艂贸w, kt贸rych nasz organizm tak czy siak potrzebuje. One nie podlegaj膮 ograniczeniu. Dieta nie powinna by膰 zbyt restrykcyjna, zar贸wno ze wzgl臋d贸w zdrowotnych jak i czysto ludzkich - taka dieta jest trudna do realizacji i utrzymania jej w d艂u偶szej perspektywie. Niestety nie ma cudownych 艣rodk贸w odchudzaj膮cych i to z wielu powod贸w. 1- gdyby takie by艂y, nie by艂oby os贸b z nadwag膮 i oty艂o艣ci膮, 2- niestety, je艣li jaki艣 艣rodek pomaga w odchudzaniu, to nie jest oboj臋tny dla naszego zdrowia. Niekt贸re 艣rodki obni偶aj膮 wch艂anianie t艂uszczu - ma to jednak niekorzystny wp艂yw na nasz organizm, poniewa偶 witaminy rozpuszczalne w t艂uszczach jak A,D,E,K mog膮 by膰 r贸wnie偶 wch艂aniane w ograniczonych ilo艣ciach, a ich niedob贸r odbije si臋 na zdrowiu i ....na urodzie. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gini83
Ja na swojej diecie ograniczy艂am pieczywo, t艂uste potrawy no i zero napoi gazowanych a za to 1,5l wody dziennie;) daje rad臋 nie jest 藕le ale pomaga mi w tym suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl kt贸ry zahamowa艂 m贸j apetyt i jest mi 艂atwiej;)

Udost臋pnij ten post

Ja przy odchudzaniu stosowa艂em suplement diety IQacai,prawd膮 jest to,偶e niekt贸re nie dzia艂aj膮,ale ten naprawd臋 mi pom贸g艂,bo dzi臋ki niemu zamiast 7 kg straci艂em 9 kg w ci膮gu kilku tygodni i polecam go wszystkim,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna291
Ja by艂am na diecie 1600 kcal+bra艂am suplement diety IQacai i ani troch臋 nie 偶a艂uje,jestem szcz臋艣liwa,偶e trafi艂am na IQacai,bo w kilka tygodni straci艂am 8 kg :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zakupi艂am miesi膮c temu suplement Iqacai i uda艂o mi si臋 schudn膮膰 ju偶 4 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawd藕cie sobie Forever Fit F15 https://pieknecialo.com/forever-fit/381-forever-fit-f15-lite-ultra-chocolate.html?search_query=odchudzanie&results=9 to program suplementacji na 15n dni. Bardzo smakowa艂y mi koktajle waniliowe. Mi膮偶sz aloesowy mo偶e z kolei nie jest najsmaczniejszy, ale jest mega zdrowy, dobry nie tylko na odchudzanie. Najwa偶niejsze, ze po tym zestawie efekty s膮, ja si臋 bardzo ciesz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety bez ruchu i diety z 偶adnej diety nic nie b臋dzie.Ale je偶eli ju偶 zdecydujemy si臋 na odchudzanie to warto je wspom贸c jakim艣 suplementem .Ja mog臋 poleci膰 Slimunox mi dzi臋ki pomocy tego suplementu uda艂o si臋 schudn膮c 14 kg. I szczerze musz臋 powiedzie膰 偶e odchudzanie wcale nie by艂o takie straszne.

Udost臋pnij ten post