Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak mdlosci i wymiotow w ciazy

Polecane posty

Gość gość

jestem w 6 tygodniu ciazy nie mam mdlosci i nie wymiotuje czy powinnam sie obawiac poronienia?

Gość gość
ja zaczęłam wymiotować w 12 tc

To tylko się cieszyć ;) Ja również nie miałam mdłości i wymiotów. Jedyny objaw to brak okresu.Dopiero później przyszły "dolegliwości" typu ból w pachwinach czy też zgaga.

Gość gość
jak to możliwe od dłuższego czasu mój penis nie stoi

Gość gość
dlugo sie staralam o to dziecko dlatego troche sie boje,dzieki za pocieszenie bo wyczytalam ze brak mdlosci oznacza niski poziom hormonu i ryzyko poronienia

Gość gość
Ciesz sie :) Ja tez wogile nie mialam mdlosci, ani raz nie wymiotowalam, a ciaze przeszlam ksiazkowo :)

Gość gośćA
Ja tez nigdy nie mialam mdlosci i wymiotow, zato pozniej nieustajaca zgage!

Gość gość
dzieki za pocieszenie

Gość gość
To dopiero początek ciąży jeszcze wszystko się może zdarzyć. Chociaż ja przez całą ciąże nie wymiotowałam ani razu. Miałam jedynie zgagę pod koniec. Ciesz się.

Gość gość
7,8tydz-wtedy ledwo zylam,tak mnie mdlilo Pogadamy za dwa tyg. Jesli dlugo sie staralas nie wkrecaj sobie jakis poronien,nie czytaj o ciazach obumartych-kurcze.co sie ma stac to sie stanie nie ma co siez zamartwiac na zapas

Gość gość
Ja też nie miałam mdłości, nie wymiotowałam. Dobrze się czuję, już 8 miesiąc, a ja nadal czuję się bardzo dobrze :-) Oby tak do końca :-)

Gość gość
Ciesz się, że nie masz wymiotów... mnie dopadły coś ok 8 tygodnia i trwały prawie 2 miesiące. Rzyganie po 10 razy dziennie, wszystkim i po wszystkim. Żyłam na samych jogurtach, z kolei koleżanka która również jest w ciąży, nie wymiotowała ani razu. tak jaki u mnie, tak i u niej z dzieckiem ciąża przebiega prawidłowo. pozdrawiam

Gość gość
Powinnaś się cieszyć. Ja wymiotowałam nawet po wodzie od 5 Tc do samego rozwiązania. Szczęściara.

Gość gość
nie obawiaj się poronienia, ja z pierwszym synem raz tylko wymiotowałam, i ciąża przebiegała prawidłowo, w drugiej ciąży mimo mdłości i wymiotów, miałam zagrażające poronienie, na szczęście wszystko dobrze się skończyło dotrwałam do końca i córeczka urodziła się zdrowa, także to że ma się nudności nie oznacza że nie można być zagrożonym poronieniem, bądź dobrej myśli, w nudności i wymioty w twoim przypadku mogą jeszcze pzryjśc.

Gość przyszlamama89
Ciesz sie! Mi się zaczęło późno po 10 tyg. I trwały też krótko. Też mówiłam, ze chciałabym mieć mdłości chociaż żeby wiedzieć, że wszystko jest ok. I w sumie nie wiedziałam chyba co mówię. Uczucie mdłości jest okropne! Takie mega nie przyjemne, że nawet nie wiem jak to opisać. Teraz mdłości mam tylko wtedy kiedy poczuję głód od razu muszę coś zjeść bo mi nie dobrze.

ja jestem w 12 tym tygodniu, a jak do tej pory ani razu nie wymiotowałam, mdłości też mnie nie męczą, a z dzieckiem wszystko jest w porządku, więc nie martw się na zapas :)