Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie jest"moze przyszla mamusia"?

Polecane posty

Gość gość

Testuje?hehe przez caly rok od styczniowki2014 do grudniowki2014 testowala i wiedziala,ze tym razem jest wciazy,a teraz bedzie nas meczyc w 2015? Myslicie,ze ona ma jakies zaburzenia.bo jak tylko inne okazuja sie byc w ciazy to ona znika.... ;D

Gość gość
,moze nie moze a chce i jej odbilo;D

Gość gość
Kurcze ona juz atakuje2015rok I caly czas "to czuje"

Gość gość
zaszla w ciaze i padla na zawal :D

Gość gość
Ale jesteście zołzy! a nie pomyślałyście że dziewczyna się załamała! Innym się udaje jej nie,ja przez to przeszłam! to był horror!!! najgorszemu wrogowi nie życzę! ale co wy możecie zrozumieć jak nie byłyście w takiej sytuacji !!!!!

Gość gość
Faktycznie, nic tylko wspolczuc osobie, ktora co miesiac robi z siebie posmiewisko.

Gość gość
a tobie współczuje braku ludzkich uczuć i obyś nie musiała przez to przechodzić! mam nadzieje że ta dziewczyna tego nie czyta!!! Co za ludzie,co za kraj! Polaczki zasrane

Gość gość
dokladnie! ale mi sie wydaje ze to najzwyczajniej w swiecie jeden z projektow kafeterii bo pojawia sie zawsze w tym samym czasie w danym miesiacu i znika tak samo.

Gość gość
Jasne, brak mi ludzkich odczuc. Slabo juz mi sie robi jak na forum o ciazy co drugi post jest staraczki. Guzik wiedza o ciazy a wszedzie 3 grosze wpieprza

Gość gość
Oj to nie zlosliwosc dziewczyno,gadka typu"czuje,ze jestem w ciazy"jest na poziomie gimn.albo sie jest(test,beta,badanie)kurcze co ona wrozy z fusow? Jak mozna byc styczniowka,lutowka i innymi zanim sie zaplodnilo!

Gość gość
Ona sie jeszcze nie bzyknela a gada,ze za10miesiecy bedzie rodzic

Gość gość
oj przynajmniej pozakladala tematy i z glowy jest :D

Gość gość
Nooo,wiekszosc tematow tzn"styczn.,lutowki,marcowki"ona zalozyla

Gość gość
Jak gdzie jest? no przecież dopiero co przeczytałałam :D styczniówki 2015 :p

Gość gość
tematy zakłada koło 20-ego, więc jeszcze 10 dni i za każdym razem "czuje że jest w ciąży"

Gość gość
jeszcze kilka dni i bedzie testowac na wrzesien :D swoja droga albo jest tak infantylna i głupiutka albo ktos sobie poprostu robi jaja i zakłada te tematy co miesiac widzac jaka wywoluje sensacje i cieszy ją lub śmieszy ją zakladanie tematów na jej temat :D takich jak ten

Gość gość
a mi jest jej szkoda:-(

Gość gość
Szkoda jej bo? Pomijając opcję że to jakiś troll to i tak wiele osób dawało jej dobre rady to ona i tak olewała wszystkich. Więc czemu jej żałować?

Gość gość
a może to faktycznie nieszczęsliwa dziewczyna, może chora psychicznie? może w jakis sposób skrzywdzona, a nadzieja na dzidzusia daje jej siłe do przetrwania kolejnego dnia...

Gość gość
ona ma zaburzenia psychiczne

Gość gość
to co, nie może życ??

Gość gość
Laska po prostu zwariowała od tego przytulanka, owulek i testowania. Dlatego powinna być przestroga dla was wszystkich staraczek. Jakoś specjalnie mocno jej nie współczuję- niby dlaczego? Co za wielka tragedia ja spotkała? W życiu naprawdę są gorsze nieszczęścia niż niemożność zajścia w ciaza. Choćby chore dzieci lub ich strata. Weźcie sobie do serca te postać i zacznijcie wreszcie żyć, bo wam zycie umknie na tych żałosnych staraniach.

Gość gość
A mnie w******ja te wszystkie staraczki. Bedac w ciazy nie mozna nawet powiedziec, ze cos jest nie tak bo zaraz naskoczy na Ciebie, ze ona to gdyby byla w ciazy to wszystko by zniosla. P********ie.

Gość gość
Ona juz testowala na wrzesien2015!

Gość gość
Po co to pytanie czy zasypie nas postami na 2015 rok jak juz to zrobila. Ostatnio widziano ja na sierpniowkach 2015 ... po swietach beda wrzesniowki 2015 bo poraz kolejny sie nie udalo.. i tak do grudniowek 2015

Gość gość
ja też się starałam ponad rok i nie pisałam o tym całemu światu, a czas działał na moją niekorzyść. Tylko, że ja potrafiłam wyobrazić sobie swoje życie nawet jakbym dziecka nie miała. No ale się udało. Nie rozumiem jak można się z tego powodu załamać?? Jakby mi tak zależało i bym zajść nie mogła to bym adoptowała a nie truła sobie i wszystkim dookoła życie. Dla mnie takie laski są psychiczne i nadają się do leczenia. Pewnie nie mogą zajść w ciąże właśnie przez chorą głowę. U góry czuwają by psychiczne dzieci mieć nie mogły

Gość gość
Po swietach nie bedzie wrzesniowek 2015 bo juz zalozyla temat....w andrzejki!!

Gość gość
Ale z was podłe żmije,ja jestem w stanie ją zrozumieć bo sama przez to przeszłam i co też myśłałam,złamywałam się i się udało a tu jakas kretynka napisała że psychiczne matki nie powinny miec dzieci o byś ty k***a wredna franco nie musiała przechodzic prze to!!!! współczuje takiej p*****lniętej matki twoim dzieciom,szokkkk :o

Gość gość
Jak zwykle znieczulica i chamstwo :-( niezycz zle komuś bo życie ci odpłaci tym samym kochana!

Gość gość
Marek krupski szmata? a ty niby kim jesteś obrażając te dziewczyne co?! tak tak, a ty, autorko trzeba było założyć temat ,,gdzie się podział mój mózg'' :D