Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odbić żonatego???

Polecane posty

Gość gość

Jakiś rok temu poznałam niesamowitego faceta. Mega przystojny, po 30, wykształcony i inteligentny. Jak tylko na niego spojrzałam już wiedziałam, że albo ten albo żaden :p Od tamtego czasu dobrze go poznałam, wiem że mu też się podobam, ale ciągle nad sobą panujemy, bo on jest żonaty ;( Bardzo go kocham, już tak długo, może rozbiłabym małżeństwo, ale ostatnio dowiedziałam się też, że ma dziecko ;( Nie chciałabym skrzywdzić dziecka, ale to że rodzice się rozwiodą to chyba nie jest nic wielkiego? On i tak nie kocha żony. Wziąć się za niego?

Gość dupniety_na_umysle
Czy prowo czy nie, wali denną prowokacją bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość gość
No ale co złego zrobie? w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone :P Facet i tak jej nie kocha, tak czy siak sie rozwiedzie. A dziecku nie pozwole by stalo sie cos zlego z mojego powodu

Gość gość
okroooopnosc . Obys nie dostala po nosie i nie przejechala sie na swej pewnosci, ze go odbijesz .Jak by mu bylo tak zle, to rozwiodlby sie z zona , a nie nawijal farmazony , jak sie to nie kochaja .Tylko dziecko a rszta to beee. Obys nie buczala niedlugo , jak sie zakochalas i cierpisz , a on pod spodnica zony siedzi. Zonaty to mina .A saper myli sie tylko raz . Elena.

Gość dupniety_na_umysle
No ale co złego zrobie? xxxx Ja widzę, że nie widzisz... w tym nic złego. Myślisz tylko o sobie, normalka w dzisiejszych egoistycznych czasach.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak: "Ten albo żaden". Tak nam się nieraz wydaje, ale to mija, gdy na horyzoncie pojawi się inna interesująca osoba. Są wyjątki, jednak... nie rozbijaj rodziny, rozejrzyj się za kimś wolnym, bez zobowiązań. Zresztą chcesz być z facetem, który ma dziecko? Wiesz ile to problemów? Postaw się też na miejscu tej kobiety. Przecież wiele ich łączy. Wzięli ślub, mają dziecko, to nieprawda, że jej nie kocha. Może zauroczył się Tobą, ale kiedyś musiał czuć do niej coś silnego, chciał z nią spędzić całe życie.

Podobno od odbijania zajętych obwisają cycki, ja bym nie ryzykowała. A tak serio, miej babo godności trochę.

Gość gość
Bierz ! Dam ci namiary na mojego ex w razie gdyby Ciebie porzucił no wiesz ;) i tak przestał Cię kochać jak żonę a dziećmi się nie przejmuj mają matkę która nidy nie porzuci i nie przestanie kochać.

"...to że rodzice się rozwiodą to chyba nie jest nic wielkiego?" Dzieci to bardzo przeżywają, wiem co mówię. Bywają i takie, co od tego zaczynają cpac, okaleczac się.... znajoma ma 20 lat i wyła jak dziecko gdy się okazało że tatuś ma dupę na boku, nie chce go znać.

Gość gość
19.31 ale autorka tego nie rozumie . A dla czego bo jest zdesperowana że żaden kawaler jej nie chce i bierze się za żonatego bo myśli że jej cipka się nie znudzi.

Gość gość
ja się wplątałam w romans z żonatym i mimo że trwa to dopiero kilka miesięcy , wpadłam przez to w nerwicę, prawie zawaliłam studia i zaczęłam nawet brać tabletki uspokajające :( nie żartuje,jak liczysz na jakieś uczucie nie pakuj się w to, nie wiesz co to znaczy dopóki nie wdasz się w taki romans i nie zaangażujesz uczuciowo jak ja

Gość gość
19:34, to ty chyba nie rozumiesz, ze w zajętym można się po prostu zakochać , zupełnie tego nie planując, trafi cie i już.

Gość gość
A jesli by był już rozwiedziony i miał była żonę i dziecko, to wtedy już nikt z was nie widziałby żadnego problemu. Gdybym poznała go po rozwodzie nie zawachałabym sie ani na chwile. Zwyczajnie zdarzylo mu sie, ze wybral nie wlasciwa osobe, tak bywa. Nie rozwodzi sie z mojego powodu tylko ogolnie, bo jest juz nieszczesliwy.

Gość gość
można się zakochać, ale na własnym przykładzie nie radzę, kosztuje mnie to dużo nerwów , za dużo... Jak myslisz ,że możesz sie zaangażować uczuciowo to lepiej nie

Gość gość
wiesz, nie ma się raczej wpływu na to w kim się zakochamy od pierwszego wejrzenia, tego się nie kalkuluje to się staje i już

Gość gość
poza tym można się zakochać a potem dopiero się dowiedzieć, że ta osoba ma już kogoś i wtedy zaczynają się schody

Gość gość
ale ja wam radzę dziewczyny, nie pchajcie się w to... tak wam się wydaje ,że to takie fajne ,że odbić zonatego to pewnego rodzaju sukces dla niektorych kobiet, ale autentycznie ja przez ten romans popadłam w nerwicę przez jego częsty brak , czasu, dystans i moje zaangazowanie

Gość gość
chyba ,że wiecie na 100% ,że dla was to bedzie TYLKO zabawa i seks bo dla facetów przeważnie tak jest i kochanka równa się seks, a jakich pierdół wam naoopowiadają dlaczego nie możecie być razem to juz inna sprawa

Gość gość
jasne , jasne .Snujcie sobie dalej swoje miraze .Zonaty powinien byc omijany , jak zgnile i smierdzace jajo.Nawet nie , ze rozbija sie rodzine, ze dziecko pozbawia sie pelnej rodziny , ale z wlasnego instynktu samozachowawczego .Przeciez kazdy rozumny czlowiek ( ba nawet dziecko) nie wklada rak do ogniska . To czemu kobiety wiedzac , ze jest zonaty chca sie tak ukrzywdzic? Tylko trzeba to tlumaczyc buta, zwodna pewnoscia i glupota , niskim poczuciem swej wartosci , brakiem milosci wlasnej osoby.Bo to zaden dla mnie egoizm , dbanie o wlasne interesy , prawy , kiedy czeka sie na resztki z panskiego stolu -Ale rozumiem, ze kobiety nie lubia korzystac z czyichs doswiadczen, musza same sparzyc sie i leczyc bable po sparzeniu . Autorko zaopatrz sie w masc na oparzenia , bo przyda ci sie . Elena.

Gość gość
Jeśli nie mieszka sam, jest z rodziną to cokolwiek by Tobie nie mówił, są przecież inni mężczyźni ,z którymi można sobie ułożyć życie. Prosta zasada- skoro zdradziłby żonę / zdradza (z jakiegokolwiek powodu), to przecież dość logiczne, że małżeństwo i wierność będą mu dalej obce.

Gość gość
takie kurffffffffffy

Gość gość
Jakie te baby glupie-nie moge sie nadziwic,odbij go zonie,zyj z nim,potem tobie ktoras odbije-lepsza od ciebie,fajnie?

Gość gość
zesra się na rzadko a nie odbije :D

Gość gość
autorko to jak ma się rozwieść z żoną to najpierw na to poczekaj i wtedy się bierz za niego jak będzie wolny! tak na prawdę szuka d**y do ******** na boku a nie chce się rozwieść

Gość gość
Jesli to jest prawdziwa milosc a nie jakies fanaberie i bedziecie sie kochac juz zawsze to odbijaj. Trzeba myslec o sobie, Ty chcesz doznac szczescia z nim, on chce z Toba to trudno dzialajcie, zonie wspolczuje ale tak bywa,milosc nie wybiera.

Gość gość
autorko powiedz mu ze z nim bedziesz jak sie rozwiedzie, jestem pewna na 100% ze powie ze nie moze sie rozwiesc ze wzgledu na dziecko, co oznacza ze chetnie cie podyma jakis czas ale od zony nie odejdzie