Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko 2% ludzi na świecie ma zielone oczy...

Polecane posty

Gość gość
Moja mama ma zielone:)

Gość gość
zielonoocy są najbardziej czuli,niebiescy już tak nie mają

Gość gość
a niebiescy jacy niby sa?

Gość schematy
ja nie zaglądam leniwym w oczy :-) zielonookim zaglądałam i mi się podobały

Gość gość
A ja nie mam jednolitego koloru mam niebiesko, szaro, żółte czasami się wydaje, że są zielone, czasami niebieskie ale takie ciemne, czasami szare. Do tego mam piegi, moja mama miała zielone i też miała piegi. Włosy mam jasne a mama miała ciemny brąz, a ojciec ma czarne włosy i ciemne piwne oczy. Mój były mąż też ma zielone. Matka miała problemy emocjonalne i mój były mąż też.

Gość gość
Podobno istnieją tylko dwa kolory oczu. Brązowy i niebieski. Szary możemy chyba podciągnąć pod niebieski. Każdy inny kolor oczu to oznaka złego zdrowia. Coś w tym chyba jest bo moje oczy po podreparowaniu zrowia są bardziej brązowe niż zielone. Gdzieś czytałam, jak jedną kobieta pisała że kolor się jej zmienił z zielonego na niebieski. Niemowlęta nigdy nie rodzą się z zielonymi teczowkami. Są albo niebieskie, albo brązowe. Moja córka miała takie ciemne, że aż granatowe.

Gość gość
to tylko ilości barwnika jak w kudłach :-)

Gość gość
oznaką choroby nie jest barwnik i jego ilość a te kropki znaczki na tęczówce cała tęczówka jest podzielona wg narządów jak stopa czy łapolka tu kropka czy wątroba chora itd. kolor chory to przy żółtaczce :(

Gość gość
gość dziś Podobno istnieją tylko dwa kolory oczu. Brązowy i niebieski. Szary możemy chyba podciągnąć pod niebieski. Każdy inny kolor oczu to oznaka złego zdrowia. Coś w tym chyba jest bo moje oczy po podreparowaniu zrowia są bardziej brązowe niż zielone. Gdzieś czytałam, jak jedną kobieta pisała że kolor się jej zmienił z zielonego na niebieski. Niemowlęta nigdy nie rodzą się z zielonymi teczowkami. Są albo niebieskie, albo brązowe. Moja córka miała takie ciemne, że aż granatowe. XX Noworodki nie rodza się z brązowymi czy niebieskimi a wszystkie rodzą się z takimi granatowymi i nie widza dobrze. Siedź w wodzie 9 miesięcy to zobaczysz. Potem ta mgiełka schodzi z oczy i wzrok się wyostrza.

Gość gość
ludzie z oczami koloru zielonego są obdarzeni "darem" fałszywości i obłudy, maja nieprzeciętnie zawyżone mniemanie o swojej bystrości, i fakt potrafią sprawnie manipulować otoczeniem, na szczęście tylko na krótką metę, a to za sprawą złudnego przekonania o swojej inteligencji i wyjątkowości, i jednoczesnym braku szacunku dla innych, łatwo je prześwietlić gdyż są zadufane w swojej nadludzkości i popełniają szkolne błędy w relacjach z innymi :) wszystkie osoby o tym kolorze oczu, które znam, takie właśnie były, fałszywe ;)

Gość gość
dupa Jasiu, Jasiu dupa Kolor oczy czy włosów tak się ma do charakteru jak cena śmietany w Polsce do PKB Papui

Gość gość
może i doopa :) piszę z doświadczenia ;)

Gość gość
Kiepskie masz te doświadczenia :O

Gość gość
no :) z zielonookimi bardzo kiepskie :D

Gość gość
To taka sama prawda jak to że blondynki są oziębłe :D

Gość gość
gość dziś zgadzam się po części, bo ja taka jestem; ale mój brat też ma zielone oczy i jest zupełnie różny ode mnie; także wiadomo, że charakter nie jest zależny od koloru oczu, to jakieś zabobony

Gość gość
u mnie w domu mama i siostra mają. ja mam brązowe. i chciałabym mieć inne.