Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o tylu dniach wolnych u nauczycieli

Polecane posty

Gość gość
Idź na jeden dzień do pracy w szkole a gwarantuje ci że wytrzymasz maksymalnie do długiej przerwy.

Gość gość
Bez przesady że aż tak ciężko mają :o jeśli nie radzą sobie z uczniami to znaczy że się nie nadają do tej pracy.

Gość gość
niech idą do AMAZONA jak im tak źle:D

Gość gość
Nikt nie mówił że nauczyciele mają ciężko tylko po co opowiadać takie bzdury o ich pracy skoro się nie wie jak to jest. Nauczyciele też mogą powiedzieć że urzędasy to mają super pracę pierdzą w stołek piją kawę cały dzień a jak przyjdziesz do takiego przed 15 to się już nie da nic załatwić bo on już idzie do domu.

Gość gość
biorąc pod uwagę ilość godzin za które nikt im nie płaci, a które spędzają na przygotowaniach do lekcji i sprawdzaniu prac to im się zwyczajnie należy.

Gość gość
Jak to im nikt nie płaci dlatego mają lekcji tylko 18 godzin w tygodniu żeby resztę czasu przeznaczyć na przygotowanie i sprawdzanie prac. Za co mają im płacić dodatkowo.

Gość gość
A wiesz ile nauczyciel zarabia że tak twierdzisz że ma za wszystko zapłacone ciekawe czy ktoś jest chętny za takie pieniądze iść do szkoły.

Gość gość
przerwa swiateczna byla od zawsze wiec nie wiem o co w tym roku chodzi? Wiekszosc i tak wezmie sobie urlopy w pracy po sylwestrze i przed 3 krolami. Nauczyciel tez czlowiek . I tak im zabrali - pracowali do 20 czerwca teraz juz do konca, w sierpniu po 15 tym tez juz ida - wic juz nie gadajcie. We ferie tez musza brac dyzury - za darmo jakby ktos pytal - a praca wcale nie taka latwa. Pomyslcie jak z jednym waszym dzieckiem czasem tracicie cierpliwosc a co dopiero z 25 - 6i7 latkow np. albo gimbaza!!!!

Gość gość
Wiem ile zarabia i oceniam po tym co się u mnie w szkolę wyprawiało. Nauczyciele nic nie robili tylko całą lekcję dyktowali notatki z książek. Kartkówki sprawdzali na lekcji :o jakoś nie zauważyłam żeby się za bardzo przemęczali.

Gość gość
tym nauczycielom to wiecznie źle :o

Gość szalona nauczycielka
lekko to mają nauczyciele w publicznych szkołach gdzie pracują krócej i wiecej zarabiają ja pracuję w przedszkolu NIEPUBLICZNYM czyli potocznie mowiac prywatnym pracuje tam na kodeks pracy wiec mam 8 godzin dziennie z dzieciakami i tez musze przygotowac sie do zajec cos wydrukowac napisać przemyśleć a jak przychodzę po 8 godzinach gdy mam na pozniejszą zmiane czyli koncze o 18:00 no to rzeczywiście mam ,,MEGA DUZO" wolnego czasu a to wsztstko za mniej niż 2000 zł.... wiec nie mowcie ze nauczyciele mają lekko bo mają ale w placówkach publicznych w niepublicznych jest o wiele gorzej.......

Gość gość
jestem urzędnikiem państwowym , senatorem z ramienia koalicji rządzącej i tyle ile ja mam pracy to się nauczycielom nie śniło. a zarabiam o wiele mniej od nauczycieli, którzy 6000 zł biorą

Gość gość
Nauczyciel ma w ciągu roku ok 100 dni wolnych i pracuję 18 godzin tygodniowo zarabia nieźle jak na to ile pracuję i tylko narzeka.

Gość gość
najwięcej pracują w urzędach, ministerstwach i kuratoriach. wentylatory temu mają czas by co rano wypisywać na forach netowych naGONKI A TO NA NAUCZYCIELI, A TO NA LEKARZY A TO NA GÓRNIKÓW. ZALEŻY NA CO JEST AKURAT ZAPOTRZEBOWANIE. bojówki internetowe też swoje robią.

Gość gość
jestem nauczycielką w przedszkolu niepublicznym i zarabiam 1900 zł netto

Gość gość
jestem nauczycielką w placówce niepublicznej i zarabiam 1900 zł netto......

Gość gość
Nauczyciele 6k kto ci takich bzdur naopowiadał? Połowa mojej rodziny to nauczyciele i wszyscy zarabiają ok. 2500, 3000 z nadgodzinami.

Gość gość
Z chęci zamieniłabym się z nimi nawet za mniejsze pieniądze. Od ponad 6 lat pracuje na umowę-zlecenie i nie pamiętam kiedy byłam na urlopie. Niektórym to się powywracało już nie napisze gdzie.

Gość gość
to uczcie sie na nauczycieli jak wam sie tak podoba ta praca po co sie tak plujecie? 2000 k i trzeba sie uzerac z gnojkami i i rodziicami, super! bez odbioru:)

Gość _Radek1984
WY JE/BA/NE CWELE MOI rodzice są nauczycielami i powiem wam śmiecie że nic nie wiecie o ich pracy a się wypowiadacie jesteście ścierwami ! obrażacie nauczycieli a kim wy ku/rwy jesteście, kim !?

Gość gość
a kim są nauczyciele :o właśnie widać jakie wulgarne, niedorozwinięte dziecko wychowali :o

Gość gość
moja ciotka nauczycielka powiedziała, ze juz wiecej chora do szkoły nie pojdzie, tylko od razu bierze wolne