Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczekująca ty juz przestań wylewać te swoje żale na teściową i męża!

Polecane posty

Gość gość
jesteś pewna, ze Motcher to mama? może moher co?:D

Gość gość
nie moher tylko mother jest mama po angielsku więc kochana sama też się pomyliłaś :o

Gość gość
a chciałąś zabłysnąć :D długo szukałaś w słowniku?

Gość gość
oj to teściowa zła i mąż też to co ty teraz oczekująca zrobsz co? koleżanki cię wezmą na zmiane do siebie? :classic_cool:

Gość gość
oczywiscie, ze mother, a nie motcher, a moher to mialam na mysli mohera:D nie zalapalas takze lepiej zamilcz:D

Gość starajka12
Chyba nas czerwcowe odwiedziły :-( boje się :D

Gość gość
a co ty tu będziesz nażucać kto ma milczeć a kto nie co? Ale się ciebie można przestraszyć ojeja posikałam się :p Zawsze możesz opuścić forum bądz wezwać koleżanki z waszego priv do obrony 🖐️

Gość kikijujkkg
a cóż się takiego stało że się dziewczyna pomyliła zamiast h pisała ch motcher o matkooooo załóż ciemne okulary jak cię razi :p

Gość gość
no czerwcowe zapraszamy :D już nas odwiedziła z was conajmniej jedna bojjeeeeeeeeeeee

Gość gość od mohera
Ze niby ja jakas laska z tamtego tematu jestem? Ja nawet nie mam dziecka ani tym bardziej sie nie staram:D za mloda jestem na dzieciaki i ciaze, a ty nie zalapals zartu za to slowo motcher napisalas nie raz wiec to nie literowka. Na lekcje angielskiego a nie na kafe glabie:D

Gość gość
pani profesor? ojojojoj będzie lekcja gramatyki i ortografii ;p yebnięta jesteś i to równo :D

Gość gość
wyliż moherowi o***t :D 🖐️

Gość starajka12
gosc mohera ty masz wszystko dobrze z główką? oj chyba nie :o

Gość gość
Ale ta dziewczyna ma rację. Jakis nieuk pisał źle, ona go poprawiła i afera. Dlaczego wy sie tak bronicie przed wiedzą? Chyba lepiej wiedzieć więcej, żeby na drugi raz nie robić błędów i się nie ośmieszać.

Gość gość
A Wy bronicie sie przed dobrymi manierami-poprawianie kogos jest niegrzeczne. I nie rzucaj inwektywami-sama pewnie tez masz jakies braki jesli nie w ortografii to moze w matematyce??? Niektorzy sa scislowcami a nie marnymi humanistami. Zatem szerokosci zycze

Gość Co nas to obchodzi785
08:58 święte słowa amen! Chyba jakąś czerwcową mamunie poniosło więc szukała czegoś by się doczepić. Jakie te wszystkie uczone o jezusie :D nie wiedziałam że na kafe siedzą same wyuczone babska :p Jeżeli chodzi o ich skończony temat hmmm temat jak każdy inny a zachowują się jakby nie wiadomo co się stało i jaki cudny teamt także moje drogie panie przestańcie się chwalić jakie to wy zaprzyjażnione bo nam to wisi. Zamieszkajcie razem albo załóżcie tego big mothera 🖐️

Gość gość
Widocznie mamusia dobrych manier nie nauczyła w domciu i ot wychodzi kultura i empatia o pokorze już nie wspomne no niech się dziewczyneczka nacieszy że zabłysła wiedzą :p

Gość dzidy
Jo tu wczoroj było i co widzo że dziołcho głupio jak cep! OJ uczono ono uczono ale słomo z botow wystajo a niby tako modro a krzyczo za byko jak dziecko z przedoszkolo {cool]

Gość gość
pytasz ile można czytać? no to nie czytaj! :) i po problemie

Gość gość
Jak ma nie czytać skoro fora są publiczne co? Swoją drogą jak można ujawniac tak osobiste i intymne sprawy :o żenada poprostu! Sekta histeryczek i lezb :D

Gość gość
Dokładnie a dlaczego nie! niech siedzą głupie pipy na prywatnym nie robią pośmiewiska przynajmniej jak na publicznym! Przecież tu wchodzi masa ludzi i dzieci!!! Sama weszłam kilka razy i pisały o tak intymnych rzeczach i historiach no śmiech na sali ludzie kochani! Widocznie im brakuje jechanek jak tu zaglądają panie madralińskie.