Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś złego mi sie dzieje , pomóżcie!!

Polecane posty

Gość gość

Czy wiecie jaka choroba mogłaby mieć takie objawy: ''łopotanie'' wewnętrzne, uczucie jakby ciśnienie w moim ciele szybko przeskakiwało, tłuczenie w środku, boli mnie głowa nawet jak słysze stukot klawiatury, muzyka z radia ''boli'' jakby wszystkie moje nerwy były kłute dłutem uderzeniach rytmu. Czuje pulsowanie wewnątrz ciała. Ogólnie czuje jakby ktoś we mnie młotem walił. Mam tak już ze 2 tygodnie albo więcej. Możliwe że to coś poważnego ?

Gość gość
Za wysokie ciśnienie być może.

Gość gość
Prawdopodobnie wysokie ciśnienie. Idź do lekarza . Jesli masz wysokie ciśnienie trzeba wejść z farmakologią bo to niebezpieczne.

Gość gość
Migrena albo nerwica Nadciśnienie najłatwiej wykluczyć, wystarczy iść do rodzinnego lub spytać w aptece czy maja ciśnieniomierz, w niektórych widziałam ze robią pomiary

Gość Safana
Jak czytam,że trzeba farmakologicznie się leczyć to mnie roznosi. To tak jakbym powiedziała, że trzeba cyjanek wziąć, bo już nie ma ratunku. Farmakologia to sama chemia. Owszem idź do lekarza, zrobić badania, a zanim zaczną Cię faszerować "lekami" to poczytaj o działaniu roślin, owoców,ziół, które kiedyś stosowały nasze pra babcie i nie musiały żadnych leków brać, a zyły po sto lat. Ja sie dalam tak faszerowac kilka razy w zyciu lekami, zrujnowaly mnie. Odkad zaczelam brac prawdziwe Witaminy Mineraly i Ziola, czuje sie rewelacyjnie. Np. Odpowiednia dawka owocow i warzyw obniza cisnienie krwi, zdrowo naturalnie, nie trzeba lekow do tego. Ja znalazlam Firme ktora walczy z ta cala branza farmaceutyczna swoimi szkoleniami i uswiadamianiem ludzi, ma genialne produkty, najlepsze certyfikaty i wszystko mozna sprawdzic. trzeba miec otwarty umysl, nie dzialac jak nam reklama karze. W Stanach dawno o tym wiedza;) u Nas wciaz ukrywaja, fakt ze w witaminach i lekach z aptek jest wiecej tego co nam szkodzi niz pomaga. Wystarczy poszukac w Internecie informacji ;) albo poznac odpowiednie osoby.

Gość muka_buka
Zmierz ciśnienie, puls. Ja mam od jakiegoś czasu problem z pulsem, bywa, że skacze wysoko i wtedy czuję to pulsowanie i kołotanie w całym organizmie, nie muszę przykładać palca do tętniczy by wyczuć tętno. Idź do lekarza, zbada, określi jakie badania trzeba zrobić. Nie ma co się męczyć