Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy skompromituje się jeśli napiszę mu takiego smsa?

Polecane posty

Gość gość

"wczoraj odpowiedziałam Ci że wszystko ok między nami.. ale tak naprawdę nie jest. Wiesz,myślę ,że najlepiej jak zostaniemy znajomymi jak to było na początku"

Gość gość
albo może lepiej "wczoraj odpowiedziałam Ci że wszystko ok miedzy nami tak trochę dla świętego spokoju... ale nie jest niestety"

Gość gość
jesli nie masz odwagi powiedziec mu tego w twarz to ok napisz smsa. Nie jest to kompromitujace, brzmi w porzadku.

Gość gość
jeszcze mysle nad tym:"wczoraj odpowiedziałam Ci że wszystko ok miedzy nami tak trochę dla świętego spokoju... moze op*****le CI pauke na odchodne i zakonczymy nasza znajomosc ?"

Gość gość
Owszem, koleś cię zlewa a ty się prosisz

Gość gość
jak mu takie rzeczy piszesz sms-em to z toba nie jest wszystko normalnie

Gość gość
Ja nie chcialabym dostac takiego smsa, ale jesli to dla Ciebie za trudne, by wyznac mu to osobiscie, to lepiej tak niz przedluzac, te agonie. Nie pisz tylko, zebyscie zostali znajomymi, przyjaciolmi itp. To bardzo okrutne.

Gość gość
ale my gadamy wyłącznie przez smsy i nie jest to stały związek,ale cos w rodzaju luźnego związku

Gość gość
a w takim razie to ok.

Gość gość
gość dziś ale my gadamy wyłącznie przez smsy i nie jest to stały związek,ale cos w rodzaju luźnego związku Buhaha.

Gość gość
wszyscy stworzylisie sobie jakis zbior debilnych zasad, ktorych "nie wolno lamac" i wsrod nich akurat jest przykazanie numer iles tam: "pamietaj abys nigdy nie zrywal z nikim inaczej jak prosto w oczy". Ludzie, litosci.. A kto decyduje o tym co jest w tej kwestii ogolnie sluszne a co nie jest? Macie z laski beke bo napisala, ze byli w luznym zwiazku i porozumiewali sie smsami - a dlaczego by nie? Panna ma prawo sobie myslec nawet ze byli malzenstwem z 9 letnim stazem jesli taka jest jej percepcja to ok, niech sobie taka ma. I jesli dla niej jest sluszne wyslac do kolesia smsa o takiej tresci to po kiego narzucacie jej swoje prawidla, dla niej jest to cos na co ja w tym momencie stac wiec niech tak robi.